Повезане вести

Прво оглашавање певача из „Звезда Гранда“ који је усмртио пешака: „Мислио сам да сам убио пса“

Прво оглашавање певача из „Звезда Гранда“ који је усмртио пешака: „Мислио сам да сам убио пса“

Нова 25.10.2023
Певач и учесник "Звезда Гранда", који је осумњичен да је у Горњем Вакуфу усмртио пешака и побегао с места несреће, сада се први пут огласио овим поводом. Махир Петровић је наводно 31. јула, својим „аудијем“ ударио пешака, који… »
"Звезда Гранда" усмртио пешака, а сад се овако срамно брани Огласио се Махир Петровић: "Нисам видео да сам ударио човека"

"Звезда Гранда" усмртио пешака, а сад се овако срамно брани Огласио се Махир Петровић: "Нисам видео да сам ударио човека"

Блиц 25.10.2023
Учесник "Звезда Гранда", Махир Петровић, који је осумњичен да је 31. јула у Горњем Вакуфу, "аудијем" усмртио пешака и побегао с места несреће, неће бити притворен. Он се тренутно брани са слободе, а на свом Фејсбук профилу је… »
"Мислио сам да сам убио пса, а не човека!" Прво срамно оглашавање Звезде Гранда након што је усмртио пешака (фото)

"Мислио сам да сам убио пса, а не човека!" Прво срамно оглашавање Звезде Гранда након што је усмртио пешака (фото)

Курир 25.10.2023
Бивши такмичар "Звезда Гранда" Махир Петровић, који је осумњичен да је 31. јула 2023. осумњичен да је у Горњем Вакуфу - Ускопљу, "аудијем" усмртио пешака Јозу Б. и побегао с места несреће, неће бити притворен, те ће се… »

Вести дана »