Povezane vesti
Celo Žitište ostaje bez struje u četvrtak, 26. oktobra
Zrenjaninski 25.10.2023
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila isključenja struje u Žitištu za četvrtak, 26. oktobar. Do isključenja struje dolazi zbog planiranih radova na elektro-mreži. U periodu od 8 do 14 časova bez struje će ostati celo Žitište. Kliknite na ovaj link i… »
NAJAVA ISKLJUČENJA STRUJE: Sutra u četvrtak 26. oktobra, kompletno naseljeno mesto kod Zrenjanina ostaće bez struje! ŽITIŠTE…
Volim Zrenjanin 25.10.2023
Kompletno naseljeno mesto kod Zrenjanina, 26.10.2023. ostaće BEZ STRUJE! U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu ! U slučaju ranijeg završetka radova ED Zrenjanin zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine
N1 Info pre 55 minutajoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 55 minutajoš 22 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 55 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Početkom maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Biznis.rs pre 3 satajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 22. april: Oblačno, sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 30 minutajoš 25 povezanih