Повезане вести

Сферопулос о вечитом дербију: "Поштујемо Партизан, али ми смо Звезда, борићемо се јаче"

Сферопулос о вечитом дербију: "Поштујемо Партизан, али ми смо Звезда, борићемо се јаче"

Телеграф 25.10.2023
Тренер Звезде верује у своју екипу. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос одржао је последњи тренинг пред вечити дерби у петом колу Евролиге, а он је истакао да је важност дербија посебна због тренутног пласмана и ситуације на… »
Јарамаз најављује црно-бели ураган: ''Агресивно од старта!''

Јарамаз најављује црно-бели ураган: ''Агресивно од старта!''

Спортске.нет 25.10.2023
Једна од Партизанових ''светлих тачака'' у шокантном поразу од Меге био је и Огњен Јарамаз, који је уз Каминског унео нову енергију у другом полувремену када је Партизан анулирао заостатак од 20 поена разлике, али на крају није… »
Ален Смаилагић под знаком питања за вечити дерби

Ален Смаилагић под знаком питања за вечити дерби

Спортски журнал 25.10.2023
Евролигашки дерби између Партизана и Црвене звезде игра се сутра од 18.30 у београдској "Штарк арени". Оба тима у овај меч улазе са једном победом и три пораза. На питање да ли су сви спремни за меч, осим већ повређеног Матеуша… »
Апел Гробарима из Хумске: Покажите због чега вас сматрају најбољом кошаркашком публиком на свету

Апел Гробарима из Хумске: Покажите због чега вас сматрају најбољом кошаркашком публиком на свету

Позивамо вас да громогласно подржите тим Партизана до победе, уз максимално поштовање свих актера на терену! Следе два вечита дербија у четири дана, први евролигашки, а онда у АБА лиги. Оба та терену Партизана. Управа црно-белих… »
Обрадовић пред Звезду: Мотивација, концентрација, жеља, пуна Арена

Обрадовић пред Звезду: Мотивација, концентрација, жеља, пуна Арена

Евролигашки дерби између Партизана и Црвене звезде игра се сутра од 18.30 у београдској "Штарк арени". Оба тима у овај меч улазе са једном победом и три пораза. Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић најавио је евролигашки… »
Упаљен аларм у Партизану пред дерби: Стартер није тренирао, навијачи ово никако нису хтели да чују

Упаљен аларм у Партизану пред дерби: Стартер није тренирао, навијачи ово никако нису хтели да чују

Нова 25.10.2023
Могао би то да буде озбиљан ударац за црно-беле. Ален Смаилагић није тренирао пред дерби са Црвеном звездом у четвртом колу Евролиге у четвртак од 18.30. Крилни центар није тренирао због бола у нози, а ово би ово могао да буде… »
САОПШТЕЊЕ - Партизан апелује на савест свих који дођу на дерби

САОПШТЕЊЕ - Партизан апелује на савест свих који дођу на дерби

Спортске.нет 25.10.2023
Кошаркашки клуб Партизан издао је данас саопштење у ком "апелује" на навијаче да у дуелу против Црвене звезде "љубав према црно-белима манифестују кроз позитивне емоције". "Поштовани навијачи, власници сезонских карата и купци… »
(Фото) КК Партизан поручио навијачима Гробари, покажите зашто вас сматрају најбољом публиком на свету

(Фото) КК Партизан поручио навијачима Гробари, покажите зашто вас сматрају најбољом публиком на свету

Дневник 25.10.2023
БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Партизан данас је позвао навијаче да у сутрашњој утакмици против Црвене звезде навијају фер и спортски и тако "још једном покажу због чега их сматрају најбољом публиком на свету". Утакмици 5. кола… »
Апел Партизана пред црвену звезду! Порука навијачима: Свако вређање и убацивање предмеа...

Апел Партизана пред црвену звезду! Порука навијачима: Свако вређање и убацивање предмеа...

Мондо 25.10.2023
Црно-бели упутили апел навијачима. Црно-бели упутили апел навијачима. Дан уочи евролигачког "вечитог" дербија Партизана и Црвене звезде Меридианбет, црно-бели упутили су апел навијачима да навијају само показујући љубав према… »
Смаилагића боли нога: Није тренирао пред дерби

Смаилагића боли нога: Није тренирао пред дерби

Спорт клуб 25.10.2023
Оба вечита ривала се суочавају са кадровским проблемима пред утакмицу Партизан – Звезда која ће се одиграти у четвртак. Црвена звезда неће моћи да рачуна на Немању Недовића и капитена Бранка Лазића, а извесно је да у саставу… »
Пустимо шта се дешава у Црвеној звезди! Жељко Обрадовић има проблем пред дерби: Не знам да ли ће играти...

Пустимо шта се дешава у Црвеној звезди! Жељко Обрадовић има проблем пред дерби: Не знам да ли ће играти...

Мондо 25.10.2023
Изненадни проблем за тренера Партизана на тренингу пред "вечити дерб" Изненадни проблем за тренера Партизана на тренингу пред "вечити дерб" Партизан је спреман за "вечити дерби" против Црвене звезде Меридианбет, у оквиру… »
Проблем и за Жељка Обрадовића: Ален Смаилагић неће играти против Звезде?

Проблем и за Жељка Обрадовића: Ален Смаилагић неће играти против Звезде?

Вечерње новости 25.10.2023
Немања Недовић и Бранко Лазић дефинитивно не играју за Црвену звезду у првом овосезонском дербију у Евролиги, док код Партизана неће бити Матеуша Понитке, а могуће да ни Ален Смаилагић неће бити у саставу црно-белих. КК Партизан… »
Жељко Обрадовић пред вечити дерби: "Дај Боже да сваке године у Евролиги имамо и Звезду и Партизан"

Жељко Обрадовић пред вечити дерби: "Дај Боже да сваке године у Евролиги имамо и Звезду и Партизан"

Телеграф 25.10.2023
Тренер Партизана се нада најбољем. Кошаркаши Партизана су одрадили и тренинг пред први вечити дерби у сезони, где ће бити домаћин против Црвене звезде. У сусрет овом мечу, Жељко Обрадовић није желео да коментарише промене у… »
Проблем за Партизан: Важан играч пропушта дерби?

Проблем за Партизан: Важан играч пропушта дерби?

Телеграф 25.10.2023
Нова главобоља за трофејног тренера. Кошаркаши Партизана ће одиграти први дерби ове сезоне са вечитим ривалом Црвеном звездом сутра 26. октобра од 18:30 часова, у склопу петог кола Евролиге. Објавио је Обрадовић и да Смаилагић… »
Партизан апелује на навијаче пред вечити дерби: "Молимо за савет свих, покажите зашто сте најбоља публика"

Партизан апелује на навијаче пред вечити дерби: "Молимо за савет свих, покажите зашто сте најбоља публика"

Телеграф 25.10.2023
Црно-бели траже од навијача да не убацују ништа у терен. Пред нама је први овогодишњи вечити дерби, који ће бити одигран у Евролиги, а где ће домаћин бити екипа Партизана која ће угостити Црвену звезду. Црно-бели су због… »
Партизан пред дерби: Апелујемо на савест навијача…

Партизан пред дерби: Апелујемо на савест навијача…

Спорт клуб 25.10.2023
Кошаркаши београдског Партизана у четвртак ће угостити "вечитог ривала" Црвену звезду у оквиру петог кола Евролиге. Као што је то и обично случај пред дуеле два најтрофејнија српска куба, тензије су велике. Тим поводом… »
Јанис Сферопулос: Учествовао сам у много дербија, драго ми је да ћу бити део и овог београдског (ВИДЕО)

Јанис Сферопулос: Учествовао сам у много дербија, драго ми је да ћу бити део и овог београдског (ВИДЕО)

Данас 25.10.2023
Тренер кошаркаша Црвене звезде изјавио је данас да је предстојећи „вечити дерби“ веома важан меч за обе екипе. „Ово је веома важан меч за нас, а и за њих. Сви знају важност дербија. Мислим да играчи знају колико је важно за целу… »
Ханга једва чека дерби: ''Сви смо узбуђени због мечева са Партизаном''

Ханга једва чека дерби: ''Сви смо узбуђени због мечева са Партизаном''

Вечерње новости 25.10.2023
Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга изјавио је данас да су предстојећи мечеви са Партизаном веома битни за "црвено-беле" и додао да верује да његов тим може до тријумфа. ФОТО: М. Вукадиновић - Сви смо јако узбуђени због утакмице… »
Сферопулос: Знам да навијачи живе за овај меч

Сферопулос: Знам да навијачи живе за овај меч

Тренер црвено-белих истакао да је играо сличне мечеве у другим земљама, али да једна чека српски вечити дерби. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да црвено-бели поштују екипу Партизана, али је додао… »
Сферопулос пред дерби: "Ову утакмицу сви желе да играју!"

Сферопулос пред дерби: "Ову утакмицу сви желе да играју!"

Спортске.нет 25.10.2023
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак од 18.30 сати у "Штарк арени" гостују Партизану у мечу петог кола Евролиге. Обе екипе у "вечити" дерби улазе са само једним евролигашким тријумфом, а Звезда ће на Партизан и са новим тренером… »

Вести дана »