Povezane vesti
Ilon Mask upozorio: Idemo ka trećem svetskom ratu
Kurir 25.10.2023
Zapadne zemlje treba da prestanu da besmisleno žrtvuju živote Ukrajinaca u konfliktu sa Rusijom i da postignu mirno rešenje sa Moskvom. U suprotnom, opasnost od izbijanja trećeg svetskog rata biće sve veća i veća, ocenio je milijarder Ilon Mask… »
Ilon Mask: Čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu, pogrešna politika američkih vlasti
Danas 25.10.2023
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask, šef „Tesle“ i društvene mreže „Iks“, smatra da čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu zbog politike koju vode američke vlasti, gurajući Rusiju i Iran u koaliciju s Kinom. „Mislim da mi, a da toga… »
Ilon Mask: Čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu, pogrešna politika američkih vlasti
N1 Info 25.10.2023
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask, šef "Tesle" i društvene mreže "Iks", smatra da čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu zbog politike koju vode američke vlasti, gurajući Rusiju i Iran u koaliciju s Kinom. „Mislim da mi, a da toga nismo… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih

Grupa prosvetara u protestnoj šetnji od Slavije do centra grada, studenti u blokadi najavili da protest 15. marta nije poslednji (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 5 satijoš 8 povezanih