Povezane vesti
Ilon Mask upozorio: Idemo ka trećem svetskom ratu
Kurir 25.10.2023
Zapadne zemlje treba da prestanu da besmisleno žrtvuju živote Ukrajinaca u konfliktu sa Rusijom i da postignu mirno rešenje sa Moskvom. U suprotnom, opasnost od izbijanja trećeg svetskog rata biće sve veća i veća, ocenio je milijarder Ilon Mask. "To što… »
Ilon Mask: Čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu, pogrešna politika američkih vlasti
Danas 25.10.2023
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask, šef „Tesle“ i društvene mreže „Iks“, smatra da čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu zbog politike koju vode američke vlasti, gurajući Rusiju i Iran u koaliciju s Kinom. „Mislim da mi, a da toga nismo svesni, idemo… »
Ilon Mask: Čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu, pogrešna politika američkih vlasti
N1 Info 25.10.2023
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask, šef "Tesle" i društvene mreže "Iks", smatra da čovečanstvo ide ka trećem svetskom ratu zbog politike koju vode američke vlasti, gurajući Rusiju i Iran u koaliciju s Kinom. „Mislim da mi, a da toga nismo svesni, idemo… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih

Šta Tramp nudi Putinu da prekinu rat u Ukrajini: Moskva tvrdi da je predlog Vašingtona prihvatljiv
Nova pre 36 minutajoš 65 povezanih