Повезане вести

Илон Маск упозорио: Идемо ка трећем светском рату

Илон Маск упозорио: Идемо ка трећем светском рату

Курир 25.10.2023
Западне земље треба да престану да бесмислено жртвују животе Украјинаца у конфликту са Русијом и да постигну мирно решење са Москвом. У супротном, опасност од избијања трећег светског рата биће све већа и већа, оценио је… »
Илон Маск: Човечанство иде ка трећем светском рату, погрешна политика америчких власти

Илон Маск: Човечанство иде ка трећем светском рату, погрешна политика америчких власти

Данас 25.10.2023
Најбогатији човек на свету Илон Маск, шеф „Тесле“ и друштвене мреже „Икс“, сматра да човечанство иде ка трећем светском рату због политике коју воде америчке власти, гурајући Русију и Иран у коалицију с Кином. „Мислим да ми, а да… »

Н1 Инфо 25.10.2023
Најбогатији човек на свету Илон Маск, шеф "Тесле" и друштвене мреже "Икс", сматра да човечанство иде ка трећем светском рату због политике коју воде америчке власти, гурајући Русију и Иран у коалицију с Кином. „Мислим да ми, а да… »

Вести дана »