Повезане вести
Илон Маск упозорио: Идемо ка трећем светском рату
Курир 25.10.2023
Западне земље треба да престану да бесмислено жртвују животе Украјинаца у конфликту са Русијом и да постигну мирно решење са Москвом. У супротном, опасност од избијања трећег светског рата биће све већа и већа, оценио је… »
Илон Маск: Човечанство иде ка трећем светском рату, погрешна политика америчких власти
Данас 25.10.2023
Најбогатији човек на свету Илон Маск, шеф „Тесле“ и друштвене мреже „Икс“, сматра да човечанство иде ка трећем светском рату због политике коју воде америчке власти, гурајући Русију и Иран у коалицију с Кином. „Мислим да ми, а да… »
Илон Маск: Човечанство иде ка трећем светском рату, погрешна политика америчких власти
Н1 Инфо 25.10.2023
Најбогатији човек на свету Илон Маск, шеф "Тесле" и друштвене мреже "Икс", сматра да човечанство иде ка трећем светском рату због политике коју воде америчке власти, гурајући Русију и Иран у коалицију с Кином. „Мислим да ми, а да… »
Вести дана »
МУП: Ухапшено више лица повезаних са случајем „убачени снајперисти“
Нова пре 26 минутајош 31 повезана
УЖИВО Дијана Хрка шести дан штрајкује глађу: Средњошколци и студенти се не одвајају од ње, стигли и пољопривредници, а подршку пружају и просветни радници (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 26 минутајош 52 повезане
Песков: Потпуно су нетачни извештаји медија да је Лавров пао у немилост
Еуроневс пре 27 минутајош 27 повезаних
Ужасне вести за Партизан: Још један играч се повредио – Олимпијакосу се враћају двојица кључних играча!
Хот спорт пре 17 минутајош 35 повезаних