Повезане вести

Жеља ми је да емотивно досегнем до сваког слушаоца понаособ

Жеља ми је да емотивно досегнем до сваког слушаоца понаособ

Н1 Инфо 25.10.2023
Моја жеља за будућност је да наставим да истражујем свет музике са истим ентузијазмом који поседујем сада, упознам се и сарађујем са што више музичара из различитих крајева света, снимим још много албума и досегнем до оне… »
„Жеља ми је да емотивно досегнем до сваког слушаоца“: Виктор Тумбас уочи вечерашњег концерта на Београдском џез фестивалу…

„Жеља ми је да емотивно досегнем до сваког слушаоца“: Виктор Тумбас уочи вечерашњег концерта на Београдском џез фестивалу…

Нова 25.10.2023
Београдски џез фестивал традиционално посебну пажњу посвећује промоцији савремене српске џез сцене, са нагласком на нове ауторске пројекте најкреативнијих младих уметника. Један од њих је и вокалиста Виктор Тумбас, чије… »
ИНТЕРВЈУ Виктор Тумбас: Много наших музичара, уметника генерално одлази из земље и услови за џез музичаре ипак треба да буду…

ИНТЕРВЈУ Виктор Тумбас: Много наших музичара, уметника генерално одлази из земље и услови за џез музичаре ипак треба да буду…

Данас 24.10.2023
Виктор Тумбас је име за које можда нису многи чули, а требало би и сигурно ће тек чути. Овај млади џез уметник већ је на почетку својих двадесетих привукао пажњу стварањем у оквиру свог квинтета и наступом на неколико џез… »

Вести дана »