Povezane vesti

Želja mi je da emotivno dosegnem do svakog slušaoca ponaosob

Želja mi je da emotivno dosegnem do svakog slušaoca ponaosob

N1 Info 25.10.2023
Moja želja za budućnost je da nastavim da istražujem svet muzike sa istim entuzijazmom koji posedujem sada, upoznam se i sarađujem sa što više muzičara iz različitih krajeva sveta, snimim još mnogo albuma i dosegnem do one publike koja se zaista… »
„Želja mi je da emotivno dosegnem do svakog slušaoca“: Viktor Tumbas uoči večerašnjeg koncerta na Beogradskom džez…

„Želja mi je da emotivno dosegnem do svakog slušaoca“: Viktor Tumbas uoči večerašnjeg koncerta na Beogradskom džez…

Nova 25.10.2023
Beogradski džez festival tradicionalno posebnu pažnju posvećuje promociji savremene srpske džez scene, sa naglaskom na nove autorske projekte najkreativnijih mladih umetnika. Jedan od njih je i vokalista Viktor Tumbas, čije ambiciozno debi ostvarenje… »
INTERVJU Viktor Tumbas: Mnogo naših muzičara, umetnika generalno odlazi iz zemlje i uslovi za džez muzičare ipak treba da…

INTERVJU Viktor Tumbas: Mnogo naših muzičara, umetnika generalno odlazi iz zemlje i uslovi za džez muzičare ipak treba da…

Danas 24.10.2023
Viktor Tumbas je ime za koje možda nisu mnogi čuli, a trebalo bi i sigurno će tek čuti. Ovaj mladi džez umetnik već je na početku svojih dvadesetih privukao pažnju stvaranjem u okviru svog kvinteta i nastupom na nekoliko džez festivala. A sada… »

Vesti dana »