Povezane vesti
"Izbušio joj je gume, dolazila je hitna pomoć" - Aleksandra strahuje da bivši ne objavi intimne snimke: Plaši se osvete!
Mondo 25.10.2023
Komšije Aleksandre Mladenović otkrile su nove detalje pevačicine drame s bivšim dečkom koji je dobio zabranu prilaska. Komšije Aleksandre Mladenović otkrile su nove detalje pevačicine drame s bivšim dečkom koji je dobio zabranu prilaska… »
"Ona je mene izdala": Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović posle zabrane prilaska pevačici, ovako se pere…
Blic 25.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je srela svog bivšeg dečka S.Č kojeg je prijavila za uznemiravanje, u policijskoj stanici, kao i da se plaši za svoju bezbednost. Ovim povodom oglasio se i on kako bi prokomentarisao njene navode. - Ja sa… »
"Oko 50 devojaka mi se javilo, plašim se" - Aleksandra srela bivšeg u policiji, oglasio se i on: "Uništila mi je život"
Mondo 25.10.2023
Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Pevačica… »
Javile su mi se njegove bivše, sve ih je koristio: Aleksandra Mladenović se ponovo oglasila - "Njih 20 je reklo isto!"
Mondo 25.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila šta je saznala o bivšem partneru kojeg je prijavila policiji. Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila šta je saznala o bivšem partneru kojeg je prijavila policiji Pevačica Aleksandra Mladenović doživela je… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev planira udare raketama na Rusiju; Moskva upozorava da je to rat s NATO-om
RTV pre 19 minutajoš 133 povezane
"Mesto joj je među herojima": Potresni prizori u Paraćinu nakon smrti Anje (24) koja je teško povređena u Novom Sadu: "Hajde da sledimo primer..."
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih
Brže od zvuka, nosi bojevu glavu od 300 kilograma: Ovo Vašington namerava da pošalje na Rusiju FOTO/VIDEO
B92 pre 37 minutajoš 25 povezanih
FSS: Navijajte za „orlove” bez pirotehnike i provokacija, poštujte rivala
Politika pre 13 minutajoš 21 povezana
Novosadska opozicija traži vanrednu sednicu Skupštine grada i ostavku gradonačelnika Milana Đurića
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih