Povezane vesti
"Izbušio joj je gume, dolazila je hitna pomoć" - Aleksandra strahuje da bivši ne objavi intimne snimke: Plaši se osvete!
Mondo 25.10.2023
Komšije Aleksandre Mladenović otkrile su nove detalje pevačicine drame s bivšim dečkom koji je dobio zabranu prilaska. Komšije Aleksandre Mladenović otkrile su nove detalje pevačicine drame s bivšim dečkom koji je dobio zabranu prilaska. Aleksandra… »
"Ona je mene izdala": Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović posle zabrane prilaska pevačici, ovako se pere: "Uništila…
Blic 25.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je srela svog bivšeg dečka S.Č kojeg je prijavila za uznemiravanje, u policijskoj stanici, kao i da se plaši za svoju bezbednost. Ovim povodom oglasio se i on kako bi prokomentarisao njene navode. - Ja sa njom… »
"Oko 50 devojaka mi se javilo, plašim se" - Aleksandra srela bivšeg u policiji, oglasio se i on: "Uništila mi je život"
Mondo 25.10.2023
Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Pevačica Aleksandra… »
Javile su mi se njegove bivše, sve ih je koristio: Aleksandra Mladenović se ponovo oglasila - "Njih 20 je reklo isto!"
Mondo 25.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila šta je saznala o bivšem partneru kojeg je prijavila policiji. Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila šta je saznala o bivšem partneru kojeg je prijavila policiji Pevačica Aleksandra Mladenović doživela je neviđenu… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane