Повезане вести

"Избушио јој је гуме, долазила је хитна помоћ" - Александра страхује да бивши не објави интимне снимке: Плаши се освете!

"Избушио јој је гуме, долазила је хитна помоћ" - Александра страхује да бивши не објави интимне снимке: Плаши се освете!

Мондо 25.10.2023
Комшије Александре Младеновић откриле су нове детаље певачицине драме с бившим дечком који је добио забрану приласка. Комшије Александре Младеновић откриле су нове детаље певачицине драме с бившим дечком који је добио забрану… »
"Она је мене издала": Огласио се бивши дечко Александре Младеновић после забране приласка певачици, овако се пере: "Уништила…

"Она је мене издала": Огласио се бивши дечко Александре Младеновић после забране приласка певачици, овако се пере: "Уништила…

Блиц 25.10.2023
Певачица Александра Младеновић открила је да је срела свог бившег дечка С.Ч којег је пријавила за узнемиравање, у полицијској станици, као и да се плаши за своју безбедност. Овим поводом огласио се и он како би прокоментарисао… »
"Око 50 девојака ми се јавило, плашим се" - Александра срела бившег у полицији, огласио се и он: "Уништила ми је живот"

"Око 50 девојака ми се јавило, плашим се" - Александра срела бившег у полицији, огласио се и он: "Уништила ми је живот"

Мондо 25.10.2023
Александра Младеновић пријавила је бившег дечка за претње и узнемиравање након чега је он добио забрану приласка. Александра Младеновић пријавила је бившег дечка за претње и узнемиравање након чега је он добио забрану… »
Јавиле су ми се његове бивше, све их је користио: Александра Младеновић се поново огласила - "Њих 20 је рекло исто!"

Јавиле су ми се његове бивше, све их је користио: Александра Младеновић се поново огласила - "Њих 20 је рекло исто!"

Мондо 25.10.2023
Певачица Александра Младеновић открила шта је сазнала о бившем партнеру којег је пријавила полицији. Певачица Александра Младеновић открила шта је сазнала о бившем партнеру којег је пријавила полицији Певачица Александра… »

Вести дана »