Povezane vesti
Salman Rušdi: Književnost ne može puno da pomogne tokom rata, ali autori mogu da skrenu pažnju sveta na to
N1 Info 25.10.2023
Pisac Salman Rušdi rekao je da ako je autorima dozvoljeno da pišu samo likove koji odslikavaju njihovo sopstveno iskustvo, onda „umetnost romana prestaje da postoji“. Salman Rušdi se pojavio na Frankfurtskom sajmu knjiga i dotakao se napada Hamasa… »
Salman Rušdi: Dozvolite piscima da pišu o nečemu van svog iskustva
Danas 25.10.2023
Pisac Salman Rušdi rekao je da ako je autorima dozvoljeno da pišu samo likove koji odslikavaju njihovo sopstveno iskustvo, onda „umetnost romana prestaje da postoji“. Salman Rušdi se pojavio na Frankfurtskom sajmu knjiga i dotakao se napada Hamasa… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ - Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo Topolu i delove Rače i Aranđelovca, u Mladenovcu se urušio krov zgrade
RTV pre 28 minutajoš 60 povezanih

BLOG Ultramaratonci stigli u Štutgart, dva marša put Loznice, deo opozicije podržao zahtev studenata za izbore
N1 Info pre 34 minutajoš 31 povezana

Jokić o provokacijama u Oklahomi: Smešno je, ali to me ne ometa, odigrao sam najbolje što sam mogao
Dnevnik pre 10 satijoš 46 povezanih

Za njim traga cela Srbija! Ovo je lopov iz Obrenovca, snimljen dok krade "punta" u kom je devojčica
Mondo pre 6 satijoš 32 povezane