Povezane vesti
Sudar automobila i autobusa u crnoj gori Teško povređena dva državljanina Srbije
Dnevnik 25.10.2023
PODGORICA: U sudaru putničkog automobila i autobusa na putu Bijelo Polje - Mojkovac u mestu Rogov krš povređene su dve osobe od kojih jedna teže. Direktor Opšte bolnice u Bijelom Polju Kenan Erović kazao je za RTCG da je M. M. iz Srbije tačnije iz… »
U sudaru automobila i autobusa u Crnoj Gori teško povređen državljanin Srbije
Euronews 25.10.2023
U sudaru putničkog automobila i autobusa na putu Bijelo Polje - Mojkovac u mestu Rogov krš povređene su dve osobe od kojih jedna teže. Direktor Opšte bolnice u Bijelom Polju Kenan Erović rekao je za RTCG da je M.M. iz Srbije tačnije iz Surdulice (40)… »
Saobraćajna nezgoda u Crnoj Gori: Državljanin Srbije teško povređen
Telegraf 25.10.2023
Saobraćaj je u prekidu, a uviđaj je u toku. U sudaru putničkog automobila i autobusa na putu Bijelo Polje - Mojkovac u mestu Rogov krš povređene su dve osobe od kojih jedna teže. Direktor Opšte bolnice u Bijelom Polju Kenan Erović kazao je za RTCG da je… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Dušica Jakovljević cela u biserima na finalu "Elite 8": Na rukama elegantne rukavice, a dole sve puca: Voditeljka zasenila sve
Blic pre 28 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih