Povezane vesti
Priča o maloj Amber (9) ledi krv u žilama: Njena otmica i brutalno ubistvo zgrozilo je svet i promenilo zakon i proceduru…
Kurir 25.10.2023
Srbija je dobila svoj "Amber alert", pod nazivom "Pronađi me", kako bi se povećala šansa da budu pronađena nestala deca i kako bi potraga bila brza, uspešnija i u njoj učestvovalo što više ljudi. "Amber alert" je dobio ime po devojčici Amber, koju je… »
Otmica koja je zgrozila svet i promenila zakon Priča o malenoj Amber ledi krv u žilama (foto; Video)
Dnevnik 25.10.2023
Sistem „Amber alert“ dobio je ime po devojčici Amber Hagermen, koja je sa roditeljima i mlađim bratom živela u Arlingtonu, u Teksasu. Amber je bila devojčica koja je živela tipični američki život, vozila bicikl, bila u izviđačima i ni po čemu se nije… »
Svi znaju za „Amber alert“, ali da li znaju za Amber, devojčicu čija je smrt promenila sve policijske procedure
Nova 25.10.2023
Srbija je dobila svoj "Amber alert", pod nazivom "Pronađi me", kako bi se povećala šansa da budu pronađena nestala deca i kako bi potraga bila brza, uspešnija i u njoj učestvovalo što više ljudi. "Amber alert" je dobio ime po devojčici Amber, koju je… »
Vesti dana »
Danci ne popuštaju, ali ni Tramp: "Čujem, stavili su još jedne pseće sanke u odbranu! Oni su ozbiljni kad to kažu? To im neće uspeti!"
Kurir pre 42 minutajoš 47 povezanih
Intervencija SAD u Iranu moguća u naredna 24 sata, rekla dva evropska zvaničnika
Beta pre 32 minutajoš 50 povezanih
"Mrzitelji Srbije stižu u Beograd": Kakve posledice mogu građani da očekuju od odnosa vlasti prema EU?
Radio 021 pre 4 satijoš 23 povezane
(Foto) „Počinjemo danas! Evropa će predati Grenland“ NATO zemlje šalju vojsku već sutra?! Završen ključni sastanak, stigla čudna pretnja iz Bele kuće, oglasio se i Tramp: „Meni je potreban!“
Blic pre 42 minutajoš 37 povezanih
Maksimalna Srbija – treća pobeda na Evropskom prvenstvu u Beogradu!
Sputnik pre 1 satjoš 57 povezanih