Povezane vesti
Maja Popović Parandiloviću: Sramota me je bilo da vas slušam, ponosna sam na SNS
Politika 26.10.2023
Ministarka pravde Maja Popović reagovala je u Skupštini Srbije na reči koje je koristio poslanik poslaničke grupe Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije, Miloš Parandilović, tokom rasprave i pozvala ga je na akademsko držanje. „Obratila… »
Maja Popović u Skupštini odgovorila Milošu Parandiloviću: Sramota me je bilo da vas slušam, ponosna sam na SNS
Telegraf 26.10.2023
"Pa zar ne vidite da u svakoj oblasti društvenog života postoji samo napredak i rezultati su tu. Jel' vi ne vidite bolnice koje su sagrađene, puteve, jel ne primate platu koja se povećava, jel ne shvatate da su penzije više", pitala je Popović… »
Vesti dana »
Stižu ledeni dani, ova 2 dana biće najhladnija! Vetar će imati olujne udare: Evo da li nas očekuje i sneg
Telegraf pre 50 minutajoš 22 povezane
Osam godina od atentata na Olivera Ivanovića, počinioci i dalje nepoznati
Serbian News Media pre 15 minutajoš 16 povezanih
Venecuelanska dobitnica Novelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
NIN pre 50 minutajoš 16 povezanih
"Amerika podgreva histeriju oko Irana, svet vraća u zakon džungle": Održana hitna sednica SB UN - SAD poručile da su uz iranski narod, Iran, Rusija i Kina optužuju Ameriku za licemerje
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Sijarto: Realna šansa da u roku od tri dana imamo dogovor MOL-a i Gaspromnjefta o NIS
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih