Povezane vesti

Ispovest žene koja je preživela pucnjavu u Mejnu: Ležala sam na ćerki

Ispovest žene koja je preživela pucnjavu u Mejnu: Ležala sam na ćerki

N1 Info 26.10.2023
Policija u Luistonu saopštila je u četvrtak da se pucnjava dogodila na dve lokacije - u restoranu "Šemendžis" i kuglani "Spertajm Rekrejšn". Meštanka Rajli Dumont rekla je da je njena 11-godišnja ćerka učestovala u dečijoj ligi kuglanja kada je… »
„Ležala sam na ćerki, otac nas je gurno u ćošak da nas spasi“: Jeziva ispovest žene koja je preživela masovnu…

„Ležala sam na ćerki, otac nas je gurno u ćošak da nas spasi“: Jeziva ispovest žene koja je preživela masovnu…

Nova 26.10.2023
Policija u Luistonu saopštila je u četvrtak da se pucnjava dogodila na dve lokacije - u restoranu "Šemendžis" i kuglani "Spertajm Rekrejšn". Meštanka Rajli Dumont rekla je da je njena 11-godišnja ćerka učestovala u dečijoj ligi kuglanja kada je… »
Svedokinja pucnjave u Mejnu: Ležala sam na 11-godišnjoj ćerki, a moja majka na meni

Svedokinja pucnjave u Mejnu: Ležala sam na 11-godišnjoj ćerki, a moja majka na meni

Danas 26.10.2023
Šokirana stanovnica Luistonu ispričala je za BBC kako je ceo grad zatvoren nakon masovne pucnjave. Bili Džejn Kuk (Billie Jayne Cooke), koja se kandiduje za gradsko veće, kazala je da je napuštala javni događaj sinoć kada je prvi put čula za napad… »
Legla preko ćerke (11) da je zaštiti od pomahnitalog ubice: Ispovest majke koja je preživela masakr u Americi

Legla preko ćerke (11) da je zaštiti od pomahnitalog ubice: Ispovest majke koja je preživela masakr u Americi

Telegraf 26.10.2023
Ležala sam na mojoj ćerki, a moja majka je ležala na meni, rekla je Rajli. Bili Džejn Kuk i Rajli Dumont su ljudi koji su preživeli napad u Luistonu u državi Mejn u Sjedinjenim Američkim Državama i podelili svoje traumatično iskustvo. Bili je… »
"Ležala sam na 11-godišnjoj ćerki, a moja majka na meni": Potresne ispovesti ljudi koji su svedočili krvoproliću u Americi

"Ležala sam na 11-godišnjoj ćerki, a moja majka na meni": Potresne ispovesti ljudi koji su svedočili krvoproliću u Americi

Blic 26.10.2023
Šokirana stanovnica Luistona rekla je za Bi-Bi-Si kako je ceo grad stavljen u blokadu nakon masovne pucnjave. Bili Džejn Kuk, koja se kandiduje za gradsko veće, rekla je da je sinoć napustila javni događaj kada je prvi put čula za napad i da je… »
"Ležala sam preko ćerke, a moja majka je ležala na meni": Potresne reči svedoka masakra u Americi - Ceo grad je zatvoren

"Ležala sam preko ćerke, a moja majka je ležala na meni": Potresne reči svedoka masakra u Americi - Ceo grad je zatvoren

Mondo 26.10.2023
Rajli Dumont je navela da je videla tri ili četiri žrtve. Rajli Dumont je navela da je videla tri ili četiri žrtve. Rajli Dumont je rekla za ABC Njuz da je njena 11-godišnja ćerka učestvovala u dečijoj kuglanskoj ligi u Luistonu kada je čula… »

Vesti dana »