Povezane vesti
(Video) Milan Đurić je na mestu gradonačelnika godinu dana: Ne smemo da stanemo, nećemo propustiti šanse za razvoj Novog Sada…
Dnevnik 26.10.2023
Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez bilo kakve dileme, ujedno i omiljeni, i rodni, i najlepši grad na svetu - Novi Sad. Svakog dana se budim sa željom da napreduje još više, da bude još bolje mesto za život svih nas, istakao je… »
Svako ima svoj omiljeni grad, moj je Novi Sad: Milan Đurić godinu dana na čelu Novog Sada- poručio da nema stajanja
Kurir 26.10.2023
Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez bilo kakve dileme, ujedno i omiljeni, i rodni, i najlepši grad na svetu – Novi Sad. Svakog dana se budim sa željom da napreduje još više, da bude još bolje mesto za život svih nas, istakao je… »
Gradonačelnik Đurić čvrsto rešen: Ne smemo da stanemo, nećemo propustiti šanse za razvoj Novog Sada
Telegraf 26.10.2023
I, ovog 26. oktobra, godinu dana nakon što sam izabran za gradonačelnika Novog Sada, želim samo jedno da ponovim - ništa nas neće pokolebati da ostvarujemo snove naših predaka“, kaže Đurić. Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 38 povezanih

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 i najavio zahtevno takmičenje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 54 povezane

Savet za kulturu prihvatio inicijativu o spomeniku žrtvama pada nadstrešnice
RTS pre 27 minutajoš 17 povezanih

Od sutra novi tramvaj turske kompanije na relaciji Omladinski stadion - Banovo brdo
Beta pre 27 minutajoš 16 povezanih