Povezane vesti
(Video) Milan Đurić je na mestu gradonačelnika godinu dana: Ne smemo da stanemo, nećemo propustiti šanse za razvoj Novog Sada…
Dnevnik 26.10.2023
Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez bilo kakve dileme, ujedno i omiljeni, i rodni, i najlepši grad na svetu - Novi Sad. Svakog dana se budim sa željom da napreduje još više, da bude još bolje mesto za život svih nas, istakao je… »
Svako ima svoj omiljeni grad, moj je Novi Sad: Milan Đurić godinu dana na čelu Novog Sada- poručio da nema stajanja
Kurir 26.10.2023
Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez bilo kakve dileme, ujedno i omiljeni, i rodni, i najlepši grad na svetu – Novi Sad. Svakog dana se budim sa željom da napreduje još više, da bude još bolje mesto za život svih nas, istakao je… »
Gradonačelnik Đurić čvrsto rešen: Ne smemo da stanemo, nećemo propustiti šanse za razvoj Novog Sada
Telegraf 26.10.2023
I, ovog 26. oktobra, godinu dana nakon što sam izabran za gradonačelnika Novog Sada, želim samo jedno da ponovim - ništa nas neće pokolebati da ostvarujemo snove naših predaka“, kaže Đurić. Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez… »
Vesti dana »
Košmar Zvezde u Češkoj, crni niz Partizana - šta će biti sa ostavkama
BBC News pre 23 minutajoš 29 povezanih
Strah od novih poplava: Kina obustavila spasavanje na granici Nepala i Tibeta, najmanje 472 mrtvih
BBC News pre 43 minutajoš 19 povezanih
Visoke temperature i suvo rastinje povećavaju rizik od požara u Šumadiji
iKragujevac pre 57 minutajoš 16 povezanih
Kraj avgusta donosi ozbiljan preokret: Danas 38°C i olujni vetar, šta nas čeka za vikend i početkom septembra?
Euronews pre 27 minutajoš 19 povezanih
Gospojinske svečanosti počinju danas u Kragujevcu: Bogat program do Male Gospojine, evo šta sve očekuje građane
Kurir pre 3 minutajoš 13 povezanih