Повезане вести

Затворене школе и маркети због потраге за масовним убицом у Мејну

Затворене школе и маркети због потраге за масовним убицом у Мејну

Политика 26.10.2023
ПОРТЛАНД – Државне школе у Портланду, у америчкој савезној држави Мејн, затворене су данас јер и даље траје потрага за осумњиченим за смртоносну пуцњаву у Луистону, у којој је убио најмање 16 и ранио десетине људи. Портланд… »
Масовно убиство у Мејну: Страдало 18 особа, убица још није ухваћен

Масовно убиство у Мејну: Страдало 18 особа, убица још није ухваћен

Време 26.10.2023
САД Гувернерка америчке савезне дражве Мејн Џенет Милс истакла је да је у току потрага за убицом, кога је полиција именовала као Роберта Карда уз упозорење да је „наоружан и опсасан“ Прочитајте још Америчка култура оружја… »
Малена Зои (10) је са мамом преживела масакр у Мејну: „Били смо уплашени, а онда сам схватила да крварим, бринула сам се да ли…

Малена Зои (10) је са мамом преживела масакр у Мејну: „Били смо уплашени, а онда сам схватила да крварим, бринула сам се да ли…

Нова 26.10.2023
Зои Хачинсон (10) нашла се на мети нападача из Мејна који је отворио ватру током дечије лиге у куглању. Девојчица је описала најгору ноћ у свом животу рекавши да је била уплашена када је нападач, који је убио најмање 18 људи… »
Колеге из војске о масовном убици из Мејна: „Био је јако фин дечко и врло тих, ово је стварно узнемирујуће“

Колеге из војске о масовном убици из Мејна: „Био је јако фин дечко и врло тих, ово је стварно узнемирујуће“

Нова 26.10.2023
Осумњичени за покољ у америчкој савезној држави Мејн био је међу најбољим стрелцима у својој резервној војној јединици, рекао је његов бивши колега из војске за ЦНН. Роберт Кард, за којим полиција трага у вези с убиством… »
ФБИ се укључио у потрагу за осумњиченим масовним убицом у Луистону

ФБИ се укључио у потрагу за осумњиченим масовним убицом у Луистону

Политика 26.10.2023
Федерални агенти ФБИ, АТФ и америчког министарства унутрашњих послова, укључили су се данас у потрагу за осумњиченим нападачем, који је убио најмање 16 особа у пуцњави у Луистону у савезној држави Мејн. ФБИ је послао… »
Гувернерка Мејна: У масовном убиству у Луистону 18 убијених

Гувернерка Мејна: У масовном убиству у Луистону 18 убијених

Н1 Инфо 26.10.2023
Гувернерка америчке савезне дражве Мејн Џенет Милс рекла је на конференцији за медије о ноћашњем масовном убиству у Луистону, да је 18 људи убијено, а 13 је рањено. Милс је навела да су полицајци из целе државе брзо и храбро… »
ФБИ трага за масовним убицом из Мејна: 14 сати без информација о пензионисаном војнику, пронађено возило смрти

ФБИ трага за масовним убицом из Мејна: 14 сати без информација о пензионисаном војнику, пронађено возило смрти

Нова 26.10.2023
Федерални агенти ФБИ, АТФ и америчког министарства унутрашњих послова, укључили су се данас у потрагу за осумњиченим нападачем, који је убио најмање 16 особа у пуцњави у Луистону у савезној држави Мејн. ФБИ је послао… »
Гувернерка америчке државе Мејн: Најмање 18 људи убијено у пуцњави у Луистону

Гувернерка америчке државе Мејн: Најмање 18 људи убијено у пуцњави у Луистону

Инсајдер 26.10.2023
Најмање 18 особа је убијено, док је 13 рањено у пуцњави у Луистону у савезној америчкој држави Мејн, саопштила је данас гувернерка Џенет Милс. Милс је на конференцији за новинаре рекла да се и даље трага за осумњиченим… »
Гувернерка: Најмање 18 мртвих у пуцњави у Мејну, 13 рањених, осумњчени и даље у бекству - наоружан и опасан

Гувернерка: Најмање 18 мртвих у пуцњави у Мејну, 13 рањених, осумњчени и даље у бекству - наоружан и опасан

Еуроневс 26.10.2023
Најмање 18 особа је убијено, а 13 је повређено у масовној пуцњави у граду Луистон, у америчкој савезној држави Мејн, која се догодила на две локације у среду увече, саопштиал је гувернерка Џенет Мис на конференцији за… »
Језива сведочансва преживелих масакра у Мејну: "Легао сам на ц́ерку, а моја мајка је лежала на мени"

Језива сведочансва преживелих масакра у Мејну: "Легао сам на ц́ерку, а моја мајка је лежала на мени"

Телеграф 26.10.2023
Сведоци препричали како су се борили да преживе када је наоружани нападач отворио ватру у куглани у Луистону у америчкој савезној држави Мејн. Најмање 18 људи је погинуло, а 13 је повређено, у нападу у куглани и бару у… »
Ове године у САД забележено 565 масовних пуцњава, сваком петом Американцу члан породице убијен ватреним оружјем

Ове године у САД забележено 565 масовних пуцњава, сваком петом Американцу члан породице убијен ватреним оружјем

РТС 26.10.2023
Масовна пуцњава која се синоћ догодила у Луистону у савезној америчкој држави Мејн, у којој је убијено најмање 16 и повређено више од 50 људи, последња је у низу од 565 масовних пуцњава пријављених у САД ове године… »
Луистон празан док траје потера за масовним убицом: Крвопролиће у граду који је један од најбезбеднијих у САД, пронађено…

Луистон празан док траје потера за масовним убицом: Крвопролиће у граду који је један од најбезбеднијих у САД, пронађено…

Блиц 26.10.2023
Возило, за којим се трагало после масовне смртоносне пуцњаве у Луистону у америчкој савезној држави Мејн, пронађено је у оближњем граду Лизбону, саопштио је комесар за јавну безбедност Мејна Мајкл Саушук. Стотине полицајаца… »
Полиција САД у потрази за ноћашњим убицом више од 15 људи у држави Мејн

Полиција САД у потрази за ноћашњим убицом више од 15 људи у држави Мејн

Нови магазин 26.10.2023
Стотине полицајаца широм америчке савезне државе Мејн трагају за масовним ноћашњим убицом који је аутоматским оружјем убио 16 до 22 људи - зависно од извештаја, а 50 до 60 ранио у бару и куглани у градићу Луистону. Полиција је… »
Осумњичени за масакр у Луистону у бекству, недавно изашао из установе за ментално здравље

Осумњичени за масакр у Луистону у бекству, недавно изашао из установе за ментално здравље

Политика 26.10.2023
Осумњичени за масакр у Луистону је побегао са лица места. Полиција је објавила неколико фотографија мушкарца наоружаног пушком, у црним панталонама и браон дуксерици. А масс схоотинг ин Левистон, Маине. Ат леаст 22 деад анд… »
"Ово је кошмар, срце ми је сломљено": Сувласница ресторана није била ту у време масакра у Луистону, послала дирљиву поруку

"Ово је кошмар, срце ми је сломљено": Сувласница ресторана није била ту у време масакра у Луистону, послала дирљиву поруку

Курир 26.10.2023
Кети Лебел, сувласница ресторана "Шеменџиз бар енд грил" у Луистону у Мејну, где се ноћас догодио најновији масакр у Америци, није била ту када је Роберт Кард упао унутра и почео да пуца. Кард је у ресторану и локалној куглани… »
Масакр у Америци, убијено више од 20 људи! Нападач у бекству после две масовне пуцњаве! (видео)

Масакр у Америци, убијено више од 20 људи! Нападач у бекству после две масовне пуцњаве! (видео)

Мондо 26.10.2023
У две масовне пуцњаве у Америци убијено је више од 20 људи, саопштила је полиција. У две масовне пуцњаве у Америци убијено је више од 20 људи, саопштила је полиција. Најмање 22 особе су убијене у две масовне пуцњаве у… »

Вести дана »