Povezane vesti
Brnabić u Briselu, sastala se sa potpredsednicom Evropske komisije
Blic 26.10.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa potpredsednicom Evropske komisije i komesarkom Evropske unije za vrednosti i transparentnost Verom Jurovom. Kako je navela na svom Instagram nalogu, komesarku je izvestila "o radu na medijskim zakonima… »
Brnabić: Srbija već sada spremna za EU u mnogim aspektima
N1 Info 26.10.2023
Srbija je u mnogim aspektima već sada jednako spremna kao svojevremeno zemlje članice Evropske unije (EU), koje su primljene tokom poslednjeg proširenja, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić u Briselu, gde je održala brifing u Centru za… »
Ana Brnabić održala brifing u Briselu: "Srbija već sada jednako spremna kao svojevremeno zemlje članice EU"
Telegraf 26.10.2023
- Informisala sam brojne članove civilnog društva i nevladinih organizacija u Briselu o evropskom putu Srbije i aktuelnim reformama. Takođe sam detaljno informisala sve o poslednjim dešavanjima na Kosovu u Metohiji - navela je premijerka. Premijerka… »
Brnabić u Briselu govorila o situaciji na KiM i evropskoj perspektivi Srbije
Euronews 26.10.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je dans da je tokom brifinga u organizaciji Centra za evropske politike (European Policy Centre) informisala sve o poslednjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, kao i o sveukupnoj bezbednosnoj situaciji u poslednje… »
Radni dan premijerke Brnabić u Briselu: Govorila sam o evropskom putu Srbije i sve informisala o poslednjim dešavanjima na…
Kurir 26.10.2023
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić učestvovala je danas na briftingu u organizaciji "Centra za evropsku politiku" u Birselu. "Radni dan započela sam u Briselu, gde sam održala brifing u #EuropeanPolicyCentre na temu članstva u Evropskoj… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitno upozorenje: Crveni meteoalarm u delovima Srbije, rizik od nepogoda
N1 Info pre 50 minutajoš 23 povezane

G7 najavila oštrije sankcije Rusiji, ako ne pristane na mir
Al Jazeera pre 30 minutajoš 17 povezanih

Četvoročasovni protest danas ispred Vlade: „Znanje nije roba, studenti nisu klijenti“
Nova pre 10 minutajoš 8 povezanih

Bela kuća zadala novi udarac Harvardu: Šta će biti sa međunarodnim studentima
BBC News pre 20 minutajoš 7 povezanih