Povezane vesti
Brnabić u Briselu, sastala se sa potpredsednicom Evropske komisije
Blic 26.10.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa potpredsednicom Evropske komisije i komesarkom Evropske unije za vrednosti i transparentnost Verom Jurovom. Kako je navela na svom Instagram nalogu, komesarku je izvestila "o radu na medijskim zakonima… »
Brnabić: Srbija već sada spremna za EU u mnogim aspektima
N1 Info 26.10.2023
Srbija je u mnogim aspektima već sada jednako spremna kao svojevremeno zemlje članice Evropske unije (EU), koje su primljene tokom poslednjeg proširenja, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić u Briselu, gde je održala brifing u Centru za evropske… »
Ana Brnabić održala brifing u Briselu: "Srbija već sada jednako spremna kao svojevremeno zemlje članice EU"
Telegraf 26.10.2023
- Informisala sam brojne članove civilnog društva i nevladinih organizacija u Briselu o evropskom putu Srbije i aktuelnim reformama. Takođe sam detaljno informisala sve o poslednjim dešavanjima na Kosovu u Metohiji - navela je premijerka. Premijerka… »
Brnabić u Briselu govorila o situaciji na KiM i evropskoj perspektivi Srbije
Euronews 26.10.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je dans da je tokom brifinga u organizaciji Centra za evropske politike (European Policy Centre) informisala sve o poslednjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, kao i o sveukupnoj bezbednosnoj situaciji u poslednje… »
Radni dan premijerke Brnabić u Briselu: Govorila sam o evropskom putu Srbije i sve informisala o poslednjim dešavanjima na KiM…
Kurir 26.10.2023
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić učestvovala je danas na briftingu u organizaciji "Centra za evropsku politiku" u Birselu. "Radni dan započela sam u Briselu, gde sam održala brifing u #EuropeanPolicyCentre na temu članstva u Evropskoj uniji… »
Vesti dana »

"Više nelegalnih organizacija u novom procesu za Savet REM": Proces se ponavlja jer je za vlast bilo previše zakonskih kandidata?
N1 Info pre 33 minutajoš 21 povezana

Srpski pilot u penziji: Ljudski faktor jedan do razloga pada aviona kompanije "Er Indija"
Alo pre 28 minutajoš 32 povezane

Novinarki Glasa Zaječara Anđeli Risantijević upućene gnusne uvrede na društvenim mrežama
Cenzolovka pre 27 minutajoš 9 povezanih