Повезане вести
Брнабић у Бриселу, састала се са потпредседницом Европске комисије
Блиц 26.10.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић састала се данас са потпредседницом Европске комисије и комесарком Европске уније за вредности и транспарентност Вером Јуровом. Како је навела на свом Инстаграм налогу, комесарку је известила "о раду… »
Брнабић: Србија већ сада спремна за ЕУ у многим аспектима
Н1 Инфо 26.10.2023
Србија је у многим аспектима већ сада једнако спремна као својевремено земље чланице Европске уније (ЕУ), које су примљене током последњег проширења, поручила је премијерка Србије Ана Брнабић у Бриселу, где је одржала брифинг… »
Ана Брнабић одржала брифинг у Бриселу: "Србија већ сада једнако спремна као својевремено земље чланице ЕУ"
Телеграф 26.10.2023
- Информисала сам бројне чланове цивилног друштва и невладиних организација у Бриселу о европском путу Србије и актуелним реформама. Такође сам детаљно информисала све о последњим дешавањима на Косову у Метохији - навела је… »
Брнабић у Бриселу говорила о ситуацији на КиМ и европској перспективи Србије
Еуроневс 26.10.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данс да је током брифинга у организацији Центра за европске политике (Еуропеан Полици Центре) информисала све о последњим дешавањима на Косову и Метохији, као и о свеукупној… »
Радни дан премијерке Брнабић у Бриселу: Говорила сам о европском путу Србије и све информисала о последњим дешавањима на КиМ…
Курир 26.10.2023
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић учествовала је данас на брифтингу у организацији "Центра за европску политику" у Бирселу. "Радни дан започела сам у Бриселу, где сам одржала брифинг у #ЕуропеанПолициЦентре на тему… »
Вести дана »
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 15 минутајош 24 повезане
Још једна група студената из Новог Пазара кренула пешке за Нови Сад ФОТО
Нова пре 3 сатајош 9 повезаних