Повезане вести
Игор Јурић објаснио како ће функционисати систем "Пронађи ме" Од информације о нестанку медији су у обавези да прекидају…
Курир 26.10.2023
У Србији је, по узору на Амбер алерт, почео са радом систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка детета "Пронађи ме". Овај систем функционисаће тако што ће након пријаве полицији приоритет бити проналажење несталог… »
Србија прва земља у региону са системом за обавештавање о нестанку детета
РТВ 26.10.2023
БЕОГРАД - Поводом пуштања у рад система "Пронађи ме", за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе, директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић, изјавио је данас да је Србија прва земља у… »
Ево како ће изгледати порука коју ће те добити приликом нестанка детета! Стручњаци: Систем се неће палити у свим ситуацијама…
Курир 26.10.2023
Грађани Србије јуче су на своје мобилне телефоне добили прву СМС поруку од система "Пронађи ме" који је јуче и почео с радом. Реч је о систему за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица. Такве поруке ће… »
Вести дана »

Ухапшен бомбаш из Зрењанина: Разбио излог локала и убацио „кашикару“ ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 2 сатајош 33 повезане

Од стана остала само врата: Мајка и ћерка погинуле у пожару у Раковици: Полиција запечатила улаз (фото)
Блиц пре 15 минутајош 37 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 1 сатјош 13 повезаних

Прогноза за петак: Киша широм Србије, до 17 степени, опрез за астматичаре
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 33 повезане