Povezane vesti
Igor Jurić objasnio kako će funkcionisati sistem "Pronađi me" Od informacije o nestanku mediji su u obavezi da prekidaju…
Kurir 26.10.2023
U Srbiji je, po uzoru na Amber alert, počeo sa radom sistem za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka deteta "Pronađi me". Ovaj sistem funkcionisaće tako što će nakon prijave policiji prioritet biti pronalaženje nestalog deteta u najkraćem… »
Srbija prva zemlja u regionu sa sistemom za obaveštavanje o nestanku deteta
RTV 26.10.2023
BEOGRAD - Povodom puštanja u rad sistema "Pronađi me", za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić, izjavio je danas da je Srbija prva zemlja u regionu koja ima takav… »
Evo kako će izgledati poruka koju će te dobiti prilikom nestanka deteta! Stručnjaci: Sistem se neće paliti u svim situacijama…
Kurir 26.10.2023
Građani Srbije juče su na svoje mobilne telefone dobili prvu SMS poruku od sistema "Pronađi me" koji je juče i počeo s radom. Reč je o sistemu za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica. Takve poruke će ubuduće stizati kad god… »
Vesti dana »
(Mapa) sneg u Beograd stiže mnogo ranije nego što smo mislili! Zabeleće se centar prestonice i to pre ovog sveca, temperatura pada za više od 10 stepeni
Blic pre 26 minutajoš 17 povezanih
Erik Spolstra se oglasio zbog Nikole Jovića! Neočekivana izjava trenera Majamija posle katastrofalnog meča srpskog asa!
Kurir pre 0 minutajoš 15 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih