Povezane vesti
Igor Jurić objasnio kako će funkcionisati sistem "Pronađi me" Od informacije o nestanku mediji su u obavezi da prekidaju…
Kurir 26.10.2023
U Srbiji je, po uzoru na Amber alert, počeo sa radom sistem za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka deteta "Pronađi me". Ovaj sistem funkcionisaće tako što će nakon prijave policiji prioritet biti pronalaženje nestalog deteta u… »
Srbija prva zemlja u regionu sa sistemom za obaveštavanje o nestanku deteta
RTV 26.10.2023
BEOGRAD - Povodom puštanja u rad sistema "Pronađi me", za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić, izjavio je danas da je Srbija prva zemlja u regionu koja ima takav… »
Evo kako će izgledati poruka koju će te dobiti prilikom nestanka deteta! Stručnjaci: Sistem se neće paliti u svim…
Kurir 26.10.2023
Građani Srbije juče su na svoje mobilne telefone dobili prvu SMS poruku od sistema "Pronađi me" koji je juče i počeo s radom. Reč je o sistemu za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica. Takve poruke će ubuduće stizati… »
Vesti dana »
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 8 satijoš 14 povezanih
Korejska melodrama – da li je južnokorejski predsednik nepotrebno izvršio političko samoubistvo
RTS pre 48 minutajoš 43 povezane
Uhapšen osamnaestogodišnjak zbog razbojništva na benzinskoj pumpi
InfoKG pre 23 minutajoš 19 povezanih
Odbijen udar pobunjenika kod Hame: Asadove snage zaustavile veliki napad, proiranske milicije pomogle režimu
Blic pre 4 satijoš 15 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih