Povezane vesti
Stevanović o medijskim zakonima: Pokazna slika kako vlast donosi važne zakone, a mi se hvatamo za glavu
N1 Info 26.10.2023
"Potrebna nam je ozbiljna podrška građana ukoliko želimo damedijsku scenu dovodimo u red, jer je ceo proces donošenja medijskih zakona pokazao da ova vlast reaguje isključivo na pritisak. Ovde nije reč o medijima i medijskim radnicima, već je reč o… »
Stevanović o medijskim zakonima: Pokazna slika kako vlast donosi važne zakone, a mi se hvatamo za glavu
Novi magazin 26.10.2023
"Potrebna nam je ozbiljna podrška građana ukoliko želimo damedijsku scenu dovodimo u red, jer je ceo proces donošenja medijskih zakona pokazao da ova vlast reaguje isključivo na pritisak. Ovde nije reč o medijima i medijskim radnicima, već je reč o… »
Vesti dana »
STIŽE LEDENI TALAS, KOŠAVA NE POPUŠTA! Vetar sa olujnim udarima, jutra ispod nule širom Srbije
Glas juga pre 20 minutajoš 10 povezanih
Završnica pregovora o NIS-u - MOL, ADNOK i licenca OFAK-a; Stanić: Cena najveći problem
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana
Prekid vatre u Ukrajini: Rusija i Ukrajina dogovorile privremeno primirje, evo zašto se obustavljaju sukobi
Dnevnik pre 1 satjoš 7 povezanih
Rukometaši danas igraju presudan meč na Evropskom prvenstvu: Evo kako možemo da ispadnemo posle dve utakmice
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
„Nema priče o penzije, tu sam i takmičim se“: Novak zapretio Alkarazu i Sineru kao dugo nije
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih