Povezane vesti
Veljko i Verica podržali ljubav: Ristovskom i njegovoj 39 godina mlađoj Anici poručili „Uživajte u daru koji ste dobili…
Dnevnik 26.10.2023
Nakon što je 39 godina mlađa devojka Anica Lazić Lazaru Ristovskom čestitala 71. rođendan, modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, ostavila im je reči podrške. - Lazar (značenje ,,Bog… »
Oglasila se majka 39 godina mlađe devojke lazara ristovskog: Glumcu poručuje: "Ti si vitez hrabrosti" (foto)
Blic 26.10.2023
Poznati glumac Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan i tom prilikom se snimio za svoj Instagram kako pipa bore i govori: "Okej sam, a?". Njegova 39 godina mlađa partnerka Anica Lazić je potom podelila javno čestitku, ispod koje se sad oglasila i… »
U ime ljubavi! Oglasili se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ristovskom i Anici poručili samo jedno (FOTO)
Story 26.10.2023
Veza Lazara Ristovskog sa 39 godina mlađom Anicom Lazić ovih dana glavna je tema javnosti. I dok neki osuđuju glumca, a drugi se pitaju šta je njoj ovo trebalo, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević podržali su devojku Lazara Ristovskog i to… »
Oglasili se veljko i Verica, pa podržali ljubav: Evo šta su napisali Lazaru Ristovskom i 39 godina mlađoj devojci
Kurir 26.10.2023
Nakon što je 39 godina mlađa devojka Lazaru Ristovskom čestitala 71. rođendan, modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, ostavila im je reči podrške. - Lazar (značenje ,,Bog pomaže”)… »
Verica i Veljko ostavili komentare ispod slike Lazara Ristovskog i 39 godina mlađe devojke: "Prepoznaju se duše van vremena i…
Blic 26.10.2023
Nakon što je 39 godina mlađa devojka Lazaru Ristovskom čestitala 71. rođendan, modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, ostavila im je reči podrške. - Lazar (značenje ,,Bog pomaže”)… »
"Ulepšao si mi život, svaki dan pored tebe je blagoslov" 39 godina mlađa devojka čestitala Lazaru Ristovskom rođendan…
Blic 26.10.2023
Glumac Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan i tom prilikom se snimio za svoj Instagram. Naime, Lazar je objavio video na kom se dodiruje po licu i opipava bore, a onda u jednom trenutku govori. - Okej sam, a?! - istakao je Ristovski koji je sve vreme… »
"Okej sam, a?" Ristovski napunio 71 godinu, pa snimao bore! Oglasila se i njegova devojka: "Volim te baš takvog kakav jesi"…
Kurir 26.10.2023
Glumac Lazar Ristovski je danas napunio 71 godinu, pa je tim povodom objavio zanimljiv stori na Instagramu. Naime, glumac je uperio kameru u lice koje je opipavao zajedno sa borama i snimao se pritom rekavši "Okej, sam, a?" 00:13 Lazar Ristovski napunio… »
"Od boga si poslat!" 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog ovim rečima glumcu čestitala 71. Rođendan! Foto
Mondo 26.10.2023
Devojka Lazara Ristovskog napisala hvalospev glumcu u čast njegovog rođendana. Devojka Lazara Ristovskog napisala hvalospev glumcu u čast njegovog rođendana. Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od supruge Danice Ristovski započeo vezu sa trideset… »
(Video): Zaljubljeni Lazar Ristovski napunio 71 godinu! Snimio svoje bore, dodirivao se po licu, pa poručio: "Okej sam, a?!"
Blic 26.10.2023
Glumac Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan i tom prilikom se snimio za svoj Instagram. Naime, Lazar je objavio video na kom se dodiruje po licu i opipava bore, a onda u jednom trenutku govori. - Okej sam, a?! - istakao je Ristovski koji je sve vreme… »
Vesti dana »
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
N1 Info pre 6 satijoš 32 povezane
VIDEO Studenti i profesori Akademije protestovali ispred novosadskog suda: "Oslobodite Relju"
Radio 021 pre 5 satijoš 13 povezanih
NE TERAJTE INAT DRŽAVI, SNIZITE CENE! Guvernerka Tabaković pozvala trgovinske lance da se urazume: "Zarađujte na prometu, a ne na poskupljenjima"
Kurir pre 5 minutajoš 25 povezanih
Izraelska vojna baza u Tel Avivu napadnuta dronovima; objavljen treći snimak taoca Saše Trufanova
RTS pre 29 minutajoš 23 povezane