Povezane vesti
Prvi potez Fica nakon što je preuzeo vlast ide na ruku Putinu: Slovačka donela odluku vezanu za rat u Ukrajini
Blic 26.10.2023
Slovačka neće više slati vojnu pomoć Ukrajini, izjavio je slovački premijer Robert Fico. On je na sastanku sa slovačkim poslanicima u Bratislavi rekao da će zvanična politika njegovog kabineta biti da Slovačka podržava humanitarnu i civilnu… »
Dan posle stupanja na vlast Fico najavio: Slovačka prekida isporuke oružja Ukrajini
Insajder 26.10.2023
Novi slovački premijer Robert Fico objavio je u četvrtak da prekida isporuke oružja Ukrajini i ograničava slovačku podršku susednoj zemlji "na humanitarnu i civilnu pomoć". "Mi smatramo pomoć Ukrajini samo kao humanitarnu i civilnu pomoć, nećemo… »
Slovačka najavila prekid isporuka oružja Ukrajini
Politika 26.10.2023
BRATISLAVA – Novi slovački premijer Robert Fico objavio je danas da prekida isporuke oružja ukrajini i ograničava slovačku podršku susednoj zemlji „na humanitarnu i civilnu pomoć”. „Mi smatramo pomoć Ukrajini samo kao humanitarnu i civilnu… »
Slovačka najavila prekid isporuka oružja Ukrajini
N1 Info 26.10.2023
Novi slovački premijer Robert Fico objavio je da prekida isporuke oružja ukrajini i ograničava slovačku podršku susednoj zemlji "na humanitarnu i civilnu pomoć". „Mi smatramo pomoć Ukrajini samo kao humanitarnu i civilnu pomoć, nećemo… »
"Za Ukrajinu nema više nijednog metka" Novi premijer Slovačke održao reč
Alo 26.10.2023
Podržavamo humanitarnu i civilnu pomoć Ukrajini - to će biti zvanična politika moje vlade, poručio Robert Fico. Slovačka neće pružiti vojnu pomoć Ukrajini, izjavio je novi premijer te zemlje Robert Fico. "Podržavamo humanitarnu i civilnu pomoć… »
Ovo se Kijevu neće svideti: Nova slovačka vlada donela odluku o Ukrajini
Pravda 26.10.2023
Slovački premijer Robert Fico rekao je da ta zemlja neće pružiti vojnu pomoć Ukrajini, prenosi RIA Novosti. „Podržavamo humanitarnu i civilnu pomoć Ukrajini – to će biti zvanična politika moje vlade. Nećemo isporučivati Ukrajini nikakvo… »
Vesti dana »
Ova majka je heroina Novog Sada! Stala ispred huligana da zaštiti sina u masovnoj tuči: Nakon onog što im je rekla razbežali se sa sve palicama (video)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Završen protest ispred suda u Novom Sadu: Studenti najavili novo okupljenje kod zgrade BIA (video, foto)
Blic pre 22 minutajoš 33 povezane
Ministar finansija Kanade: Trampova šala o Kanadi kao 51. američkoj državi više nije zabavna
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Meč Totenhem – Liverpul prekinut zbog teške povrede Bentankura
Sport klub pre 47 minutajoš 27 povezanih
„Politička osveta“: Protest zbog smenjenog direktora Vazduhoplovne akademije
Vreme pre 8 satijoš 22 povezane