Povezane vesti
Ratna izveštavanja Gvozdena Otaševića - ja diktiram o izginulim dečacima, koleginica u redakciji se guši od plača
Glas Zapadne Srbije 26.10.2023
Čačak - Dok nezapamćeno kvroproliće trese Palestinu i užasne slike rata svakodnevno gledamo na društvenim mrežama, još jednom se pokazuje koliko težak i zahtevan može biti posao novinara. Neretko osporavani, ali oni su ti koji takođe često… »
Srpski dečaci izgunili na minskom polju, ja diktiram sa ratišta a koleginica u redakciji se guši od plača: Gvozden…
RINA 26.10.2023
Srpski dečaci izgunili na minskom polju, ja diktiram sa ratišta a koleginica u redakciji se guši od plača: Gvozden Otašević se bavi novinarstvom skoro 50 godina, živo se seća kako je nekad izgledalo ratno izveštavanje (FOTO) Čačak - Dok… »
Vesti dana »
Vremenski haos nas baca na kolena! Rhmz upozorio: Ove tri grupe ljudi da se posebno paze, evo šta će nas sve mučiti
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
"Nikada nećemo kapitulirati" Zelenski otkrio jedini uslov za pregovore sa Rusijom
Alo pre 36 minutajoš 12 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Novi protest u Novom Sadu: Zahtevi za odgovornost i pravdu za žrtve poginule na Železničkoj stanici
Insajder pre 2 satajoš 7 povezanih