Povezane vesti
Ratna izveštavanja Gvozdena Otaševića - ja diktiram o izginulim dečacima, koleginica u redakciji se guši od plača
Glas Zapadne Srbije 26.10.2023
Čačak - Dok nezapamćeno kvroproliće trese Palestinu i užasne slike rata svakodnevno gledamo na društvenim mrežama, još jednom se pokazuje koliko težak i zahtevan može biti posao novinara. Neretko osporavani, ali oni su ti koji takođe često… »
Srpski dečaci izgunili na minskom polju, ja diktiram sa ratišta a koleginica u redakciji se guši od plača: Gvozden…
RINA 26.10.2023
Srpski dečaci izgunili na minskom polju, ja diktiram sa ratišta a koleginica u redakciji se guši od plača: Gvozden Otašević se bavi novinarstvom skoro 50 godina, živo se seća kako je nekad izgledalo ratno izveštavanje (FOTO) Čačak - Dok… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 1 minutjoš 26 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 5 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 54 povezane