Povezane vesti
Fitnes lepotica prošla horor zbog popularnog tretmana! Topila masti, pa pokazala jezive posledice - telo jelo samo sebe
Mondo 26.10.2023
"Napravila sam grešku zbog koje izgledam kao da imam majmunske boginje", rekla je fitnes influenserka i pokazala užasne posledice na telu. "Napravila sam grešku zbog koje izgledam kao da imam majmunske boginje", rekla je fitnes influenserka i pokazala… »
Fitnes influenserka prošla horor nakon popularnog tretmana za „topljenje masti“: Moje telo je krenulo da jede samo sebe
Nova 26.10.2023
Fitnes influenserka tvrdi da su joj vitaminske injekcije "istrulile" kožu i učinile da izgleda kao da ima "majmunske boginje". Beatriz Ama (26), devojka koja je „volela da nosi bikinije“, preselila se u Los Anđeles u februaru 2021. sa snovima da postane… »
Vesti dana »

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 2 satajoš 43 povezane

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 3 satajoš 23 povezane

Putina pratili moćni lovci na putu ka Rusiji: Pogledajte snimak iz predsedničkog aviona nakon sastanka sa Trampom
Mondo pre 25 minutajoš 41 povezana

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih