Povezane vesti
Nestala žena iz Niša, otišla iz kuće bez traga! Majka očajna: "Muž je nasilan, trpi zbog dece, držao je pod ključem"
Mondo 26.10.2023
Žena iz Niša, izašla je iz kuće u kojoj živi sa mužem i četvoro dece, a nakon toga joj se gubi svaki trag. Žena iz Niša, izašla je iz kuće u kojoj živi sa mužem i četvoro dece, a nakon toga joj se gubi svaki trag. Majka četvoro dece iz Niša nestala je… »
Nestala nišlijka Sanela (38) Majka jeca, plače i moli za pomoć: Moja ćerka je godinama bila izložena porodičnom nasilju
Dnevnik 26.10.2023
Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra i njena majka Marina Berović apeluje na sve građane da pomognu da Sanela bude pronađena. - Moja ćerka je izašla iz kuće u kojoj živi sa mužem… »
Nestala Nišlijka Sanela (38), majka četvoro dece
Nova 26.10.2023
Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra i njena majka Marina Berović apeluje na sve građane da pomognu da Sanela bude pronađena. Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko… »
Nestala Sanela Berović iz Niša
Jugmedia 26.10.2023
Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra i njena majka Marina Berović apeluje na sve građane da pomognu da Sanela bude pronađena. Sanelina majka je rekla novinarama da je njena kći… »
Nestala Nišlijka (38), majka četvoro dece
Niške vesti 26.10.2023
„Moja ćerka je izašla iz kuće u kojoj živi sa mužem i četovoro dece, a da sa sobom ništa nije ponela, ni mobilni telefon, ni ličnu kartu, ništa, baš ništa. Ne znamo gde je, nije se javila ni meni niti nekom od rođaka ili prijatelja. Užasno se plašim da… »
Nestala Sanela (38) iz Niša: Majka jeca i plače, ove suprugove reči joj ulivaju sumnju
Telegraf 26.10.2023
Ona je zamolila sve koji su negde videli Sanelu ili znaju nešto o njenom nestanku da joj jave na telefon 064 1463459. Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra i njena majka Marina… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 31. jul: Danas pretežno sunčano, temperatura do 29 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: FSB: Sprečeni teroristički napadi u Krasnodaru; Zelenski: Sporazum velikih razmera sa SAD o naoružavanj
RTV pre 15 minutajoš 1 povezana

Narodna banka Srbije: Zvanični srednji kurs danas je 117,1734 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 3 satajoš 1 povezana