Povezane vesti
"Pokazuje mi da bagerom blokiram put, uskače u kombi i izvlači dete" Ispovest Duška čiji je potez u Nemačkoj spasio 2…
Kurir 26.10.2023
Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega iz Turske spasili su u sredu ujutro dvoje dece od otmice u nemačkom gradiću Boblingenu. Vukobrat, koji je po struci bagerista i radi na gradilištu kaže da nije ni slutio šta će se tog dana dogoditi… »
"Uskače u kombi i izvlači dete" Banjalučanin spasao decu od manijaka u Nemačkoj, priznao da bi ih silovao i ubio (video)
Mondo 26.10.2023
Duško Vukobrat i njegov kolega iz Turske su u nemačkom gradu Boblingenu spasili dvoje dece od otmice. Duško Vukobrat i njegov kolega iz Turske su u nemačkom gradu Boblingenu spasili dvoje dece od otmice. Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni… »
"Imao je nož i drogu, hteo je da ih siluje i baci u reku": Ispovest hrabrog Banjalučanina koji je u Nemačkoj spasao decu od…
Blic 26.10.2023
Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega iz Turske spasli su u sredu ujutro dvoje dece od otmice u nemačkom gradiću Boblingenu. Vukobrat koji je po struci bagerista i radi na gradilištu, kaže za Glas Srpske da nije ni slutio šta će se tog… »
"Priznao da je hteo da ih siluje i da bi ih bacio u jednu rečicu": Heroj Duško o hvatanju otmičara dvoje dece
Telegraf 26.10.2023
"U tim trenucima čovek dobije i neku posebnu snagu, a zagrljaj roditelja upućen deci, a onda i nama ostaće mi uspomena dok sam živ" Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega iz Turske spasili su u sredu ujutro dvoje dece od otmice u… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 22 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 12 minutajoš 19 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 16 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih