Повезане вести

"Показује ми да багером блокирам пут, ускаче у комби и извлачи дете" Исповест Душка чији је потез у Немачкој спасио 2 млада…

"Показује ми да багером блокирам пут, ускаче у комби и извлачи дете" Исповест Душка чији је потез у Немачкој спасио 2 млада…

Курир 26.10.2023
Бањалучанин Душко Вукобрат и његов радни колега из Турске спасили су у среду ујутро двоје деце од отмице у немачком градићу Боблингену. Вукобрат, који је по струци багериста и ради на градилишту каже да није ни слутио шта ће се… »
"Ускаче у комби и извлачи дете" Бањалучанин спасао децу од манијака у Немачкој, признао да би их силовао и убио (видео)

"Ускаче у комби и извлачи дете" Бањалучанин спасао децу од манијака у Немачкој, признао да би их силовао и убио (видео)

Мондо 26.10.2023
Душко Вукобрат и његов колега из Турске су у немачком граду Боблингену спасили двоје деце од отмице. Душко Вукобрат и његов колега из Турске су у немачком граду Боблингену спасили двоје деце од отмице. Бањалучанин Душко… »
"Имао је нож и дрогу, хтео је да их силује и баци у реку": Исповест храброг Бањалучанина који је у Немачкој спасао децу од…

"Имао је нож и дрогу, хтео је да их силује и баци у реку": Исповест храброг Бањалучанина који је у Немачкој спасао децу од…

Блиц 26.10.2023
Бањалучанин Душко Вукобрат и његов радни колега из Турске спасли су у среду ујутро двоје деце од отмице у немачком градићу Боблингену. Вукобрат који је по струци багериста и ради на градилишту, каже за Глас Српске да није ни… »
"Признао да је хтео да их силује и да би их бацио у једну речицу": Херој Душко о хватању отмичара двоје деце

"Признао да је хтео да их силује и да би их бацио у једну речицу": Херој Душко о хватању отмичара двоје деце

Телеграф 26.10.2023
"У тим тренуцима човек добије и неку посебну снагу, а загрљај родитеља упућен деци, а онда и нама остаће ми успомена док сам жив" Бањалучанин Душко Вукобрат и његов радни колега из Турске спасили су у среду ујутро двоје деце… »

Вести дана »