Povezane vesti

"Pokazuje mi da bagerom blokiram put, uskače u kombi i izvlači dete" Ispovest Duška čiji je potez u Nemačkoj spasio 2 mlada…

"Pokazuje mi da bagerom blokiram put, uskače u kombi i izvlači dete" Ispovest Duška čiji je potez u Nemačkoj spasio 2 mlada…

Kurir 26.10.2023
Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega iz Turske spasili su u sredu ujutro dvoje dece od otmice u nemačkom gradiću Boblingenu. Vukobrat, koji je po struci bagerista i radi na gradilištu kaže da nije ni slutio šta će se tog dana dogoditi i da… »
"Uskače u kombi i izvlači dete" Banjalučanin spasao decu od manijaka u Nemačkoj, priznao da bi ih silovao i ubio (video)

"Uskače u kombi i izvlači dete" Banjalučanin spasao decu od manijaka u Nemačkoj, priznao da bi ih silovao i ubio (video)

Mondo 26.10.2023
Duško Vukobrat i njegov kolega iz Turske su u nemačkom gradu Boblingenu spasili dvoje dece od otmice. Duško Vukobrat i njegov kolega iz Turske su u nemačkom gradu Boblingenu spasili dvoje dece od otmice. Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega… »
"Imao je nož i drogu, hteo je da ih siluje i baci u reku": Ispovest hrabrog Banjalučanina koji je u Nemačkoj spasao decu od…

"Imao je nož i drogu, hteo je da ih siluje i baci u reku": Ispovest hrabrog Banjalučanina koji je u Nemačkoj spasao decu od…

Blic 26.10.2023
Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega iz Turske spasli su u sredu ujutro dvoje dece od otmice u nemačkom gradiću Boblingenu. Vukobrat koji je po struci bagerista i radi na gradilištu, kaže za Glas Srpske da nije ni slutio šta će se tog dana… »
"Priznao da je hteo da ih siluje i da bi ih bacio u jednu rečicu": Heroj Duško o hvatanju otmičara dvoje dece

"Priznao da je hteo da ih siluje i da bi ih bacio u jednu rečicu": Heroj Duško o hvatanju otmičara dvoje dece

Telegraf 26.10.2023
"U tim trenucima čovek dobije i neku posebnu snagu, a zagrljaj roditelja upućen deci, a onda i nama ostaće mi uspomena dok sam živ" Banjalučanin Duško Vukobrat i njegov radni kolega iz Turske spasili su u sredu ujutro dvoje dece od otmice u nemačkom… »

Vesti dana »

Iran koristi Ormuski moreuz za pritisak na SAD

Iran koristi Ormuski moreuz za pritisak na SAD

Dojče vele pre 2 satajoš 40 povezanih
Nastavljeno vanredno zasedanje Skupštine Srbije

Nastavljeno vanredno zasedanje Skupštine Srbije

RTS pre 11 minutajoš 19 povezanih
Referentna kamatna stopa ostaje 5,75 odsto

Referentna kamatna stopa ostaje 5,75 odsto

Radio 021 pre 51 minutajoš 17 povezanih
Pred nama sunčani i topli dani

Pred nama sunčani i topli dani