Povezane vesti
Pevačica se tajno venčala i to sakrila od javnosti! Oblači se provokativno, a evo šta joj muž kaže na to
Blic 26.10.2023
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka progovorila o braku nakon što se udala u tajnosti i iznela do sad nepoznate detalje iz privatnog života. - Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo, poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sad krunisali… »
Pevačica progovorila o tajnoj udaji! Mesecima krila da je u braku: Sebi sam još više posla natovarila! Ovo je uradila pred…
Kurir 26.10.2023
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka progovorila je o braku nakon što se udala u tajnosti. Osim toga, pevačica je u intervjuu govorila o rezultatima operacije nosa kojoj se nedavno podvrgla malo pre braka. -Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo… »
Vesti dana »

„Marija pokušava da se oporavi, iskoristila je jednu šetnju, pije antibiotike i strahuje za aktiviste koji su još zatvoreni“: Advokat profesorke Vasić o njenom zdravstvenom stanju
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane

Srbija je od danas zvanično član Jedinstvenog područja plaćanja u evrima
Euronews pre 27 minutajoš 19 povezanih

Gimnazija u Bečeju: Pao deo maltera sa plafona učionice, povređena četiri učenika
Radio 021 pre 3 satajoš 21 povezana

RTS: Postupci protiv zaposlenih zbog povrede radnih obaveza, a ne zbog neslaganja sa uređivačkom politikom
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih