Povezane vesti
Poznati političar priznao da je uhapšen zbog optužbe za silovanje! Oglasio se na mrežama, skandal trese Britaniju
Mondo 26.10.2023
Poslanik konzervativne partije u Velikoj Britaniji Krispin Blant je priznao da je uhapšen zbog sumnje za silovanje i posedovanje nedozvoljenih supstanci. Poslanik konzervativne partije u Velikoj Britaniji Krispin Blant je priznao da je uhapšen zbog… »
Uhapšen poslanik britanskih konzervativaca, osumnjičen za silovanje i posedovanje droge
Euronews 26.10.2023
Poslanik britanske konzervativne partije Krispin Blant potvrdio je da je uhapšen zbog sumnje za silovanje i posedovanje droge. Blant, bivši ministar pravde i bivši predsednik parlamentarnog odbora za spoljne poslove, naveo je u saopštenju da je uveren… »
"Potvrđujem da sam taj poslanik bio ja": Oglasio se uhapšeni britanski političar koji je optužen za silovanje
Blic 26.10.2023
Poslanik konzervativaca Krispin Blant rekao je da je uhapšen zbog sumnje za silovanje i posedovanje nedozvoljenih supstanci. - Prijavljeno je da je jedan poslanik uhapšen juče u vezi sa navodom o silovanju - napisao je poslanik na svom profilu na… »
Oglasio se privedeni britanski političar koji je optužen za silovanje: Hapšenje je bilo nepotrebno jer sam spreman da…
Kurir 26.10.2023
Poslanik konzervativaca Krispin Blant rekao je da je uhapšen zbog sumnje za silovanje i posedovanje nedozvoljenih supstanci. - Prijavljeno je da je jedan poslanik uhapšen juče u vezi sa navodom o silovanju - napisao je poslanik na svom profilu na… »
"Ja sam taj": Oglasio se britanski političar koji je optužen za silovanje
Telegraf 26.10.2023
Torijevci su odbili da komentarišu hapšenje. Poslanik konzervativaca Krispin Blant rekao je da je uhapšen zbog sumnje za silovanje i posedovanje nedozvoljenih supstanci, javlja "Sky News". U izjavi koju je objavio na platformi X, nekada znanoj kao… »
Vesti dana »
Simić: Eksploziju u Zubinom Potoku Kurti koristi kao alibi za obračun protiv Srba
Kurir pre 10 minutajoš 23 povezane
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 52 minutajoš 16 povezanih
Danas u Srbiji oblačno, na planinama manji porast snežnog pokrivača
Novi magazin pre 16 minutajoš 14 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 34 minutajoš 8 povezanih