Повезане вести

Познати политичар признао да је ухапшен због оптужбе за силовање! Огласио се на мрежама, скандал тресе Британију

Познати политичар признао да је ухапшен због оптужбе за силовање! Огласио се на мрежама, скандал тресе Британију

Мондо 26.10.2023
Посланик конзервативне партије у Великој Британији Криспин Блант је признао да је ухапшен због сумње за силовање и поседовање недозвољених супстанци. Посланик конзервативне партије у Великој Британији Криспин Блант је признао… »
Ухапшен посланик британских конзервативаца, осумњичен за силовање и поседовање дроге

Ухапшен посланик британских конзервативаца, осумњичен за силовање и поседовање дроге

Еуроневс 26.10.2023
Посланик британске конзервативне партије Криспин Блант потврдио је да је ухапшен због сумње за силовање и поседовање дроге. Блант, бивши министар правде и бивши председник парламентарног одбора за спољне послове, навео је у… »
"Ја сам тај": Огласио се британски политичар који је оптужен за силовање

"Ја сам тај": Огласио се британски политичар који је оптужен за силовање

Телеграф 26.10.2023
Торијевци су одбили да коментаришу хапшење. Посланик конзервативаца Криспин Блант рекао је да је ухапшен због сумње за силовање и поседовање недозвољених супстанци, јавља "Ски Невс". У изјави коју је објавио на платформи КС… »

Вести дана »