Povezane vesti

Upucan lider ukrajinske opozicije: Stanje Olega Carjova je veoma teško

Upucan lider ukrajinske opozicije: Stanje Olega Carjova je veoma teško

Pravda 27.10.2023
Stanje Olega Carjova je veoma teško, trenutno se nalazi na intezivnoj nezi, saopštio je šef zaporoškog pokreta "Zajedno sa Rusijom" Vladimir Rogov. Izvršen je atentat na bivšeg poslanika Vrhovne rade Ukrajine Olega Carjova, saopštio je šef… »
Atentat na ukrajinskog političara optuženog za veleizdaju, Carjov u teškom stanju

Atentat na ukrajinskog političara optuženog za veleizdaju, Carjov u teškom stanju

Politika 27.10.2023
Na bivšeg poslanika ukrajinske Vrhovne rade Ukrajine Olega Carjova izvršen je atentat i on se nalazi u teškom stanju, saopštio je danas šef zaporoškog pokreta "Mi smo uz Rusiju" Vladimir Rogov. On je na Telegramu napisao da je na Carjova pucano, da… »
Atentat u Ukrajini Jedna od ključnih političkih figura regiona na nišanu

Atentat u Ukrajini Jedna od ključnih političkih figura regiona na nišanu

Alo 27.10.2023
Na bivšeg poslanika ukrajinske Vrhovne rade Ukrajine Olega Carjova izvršen je atenat. On se nalazi u teškom stanju, saopštio je danas šef zaporoškog pokreta "Mi smo uz Rusiju" Vladimir Rogov. On je na Telegramu napisao da je na Carjova pucano, da je… »
Upucan bivši ukrajinski poslanik, u teškom je stanju

Upucan bivši ukrajinski poslanik, u teškom je stanju

Telegraf 27.10.2023
Ukrajinski sud osudio ga je u odsustvu zbog "zadiranja u teritorijalni integritet" zemlje i "pokušaja rušenja ustavnog poretka" na 12 godina zatvora, a ove godine je optužen i za veleizdaju. Na bivšeg poslanika ukrajinske Vrhovne rade Ukrajine Olega… »
Atentat na bivšeg ukrajinskog poslanika koji podržava Rusiju: Upucan u svojoj kući na Krimu, nalazi se u teškom stanju…

Atentat na bivšeg ukrajinskog poslanika koji podržava Rusiju: Upucan u svojoj kući na Krimu, nalazi se u teškom stanju…

Blic 27.10.2023
Na bivšeg poslanika ukrajinske Vrhovne rade Ukrajine Olega Carjova izvršen je atentat i on se nalazi u teškom stanju, saopštio je danas šef zaporoškog pokreta "Mi smo uz Rusiju" Vladimir Rogov. On je na Telegramu napisao da je na Carjova pucano, da… »
Izvršen atentat na bivšeg proruskog poslanika Vrhovne rade Ukrajine, u teškom stanju

Izvršen atentat na bivšeg proruskog poslanika Vrhovne rade Ukrajine, u teškom stanju

RTV 27.10.2023
DONJECK - Na bivšeg poslanika ukrajinske Vrhovne rade Ukrajine Olega Carjova izvršen je atentat i on se nalazi u teškom stanju, saopštio je danas šef zaporoškog pokreta "Mi smo uz Rusiju" Vladimir Rogov. On je na Telegramu napisao da je na Carjova… »

Vesti dana »