Повезане вести
"Није ми се јавила": Ђоле Ђогани љут на Лепу Брену: "Морао сам да исечем материјал са њом"
Блиц 27.10.2023
Ђоле Ђогани се разочарао у Брену још пре пар година, али је тек сада испричао сурову истину да му Лепа Брена за разлику од Драгане Мирковић, иако јој је годинама радио кореографије за велике концерте, као и за хит филм “Хајде да… »
Ђогани открио да га је Брена одувала: Звао сам је за мој филм, ни одговор нисам добио! Због овога је љута: Са мном је на…
Курир 27.10.2023
Популарни денсер Ђоле Ђогани сарађивао је са највећим музичким легендама као што су Драгана Мирковић и Лепа Брена. Након што је снимио и објавио документарни филм ,,Живот и сцена", Драгани је уступио део материјала који је… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 42 минутајош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 33 минутајош 1 повезана