Повезане вести

Шокантни детаљи отмице дечака у Немачкој Душко који их је спасао открива: "Језиво! Хтео је да их силује и баци у реку!"

Шокантни детаљи отмице дечака у Немачкој Душко који их је спасао открива: "Језиво! Хтео је да их силује и баци у реку!"

Курир 27.10.2023
Двојица радника у Немачкој, Драган и Душко Вукобрат, спречили су отмицу десетогодишњег дечака. Малишана је јуче, 25. октобра, мушкарац (51) угурао у комби у Беблингену и покушао да га одведе. Драган и његов колега, који су се… »
"Прекрио је ауто фолијом, све је спремио за отмицу" Поново се огласио Душко који је спасио дечаке: Колега је зачуо вриске

"Прекрио је ауто фолијом, све је спремио за отмицу" Поново се огласио Душко који је спасио дечаке: Колега је зачуо вриске

Курир 27.10.2023
Душко Вукобрат (49) и његов колега постали су главна прича у медијима у Немачкој, али и у Србији и региону, након што су спасили двојицу дечака од отмичара. У среду ујутру у Беблингену одвијала се права драма, када је мушкарац… »
Хероју Душку се клања цела Немачка: За Телеграф открио како је с колегом на улици спасао децу од отмичара

Хероју Душку се клања цела Немачка: За Телеграф открио како је с колегом на улици спасао децу од отмичара

Телеграф 27.10.2023
"Оно што је најботније јесте да су деца спасена, што је мени и мом колеги веома драго", каже у разговору за Телеграф Душко. Душко Вукобрат (49) и његов колега постали су главна прича у медијима у Немачкој, али и у Србији и… »
"Чули смо дечији врисак, колега је искочио из канала, ја сам из багера": Ово је херој Душко који је спречио отмицу два дечака…

"Чули смо дечији врисак, колега је искочио из канала, ја сам из багера": Ово је херој Душко који је спречио отмицу два дечака…

Блиц 27.10.2023
Душко, родом из Книна, јунак је приче јер да он и његов колега нису брзо интервенисали, ко зна шта би било са двојицом дечака које је непознати мушкарац покушао да отме на путу до школе. Душко Вукобрат је за хрватски Дневник… »

Вести дана »