Povezane vesti
Šokantni detalji otmice dečaka u Nemačkoj Duško koji ih je spasao otkriva: "Jezivo! Hteo je da ih siluje i baci u reku!"
Kurir 27.10.2023
Dvojica radnika u Nemačkoj, Dragan i Duško Vukobrat, sprečili su otmicu desetogodišnjeg dečaka. Mališana je juče, 25. oktobra, muškarac (51) ugurao u kombi u Beblingenu i pokušao da ga odvede. Dragan i njegov kolega, koji su se nalazili na… »
"Prekrio je auto folijom, sve je spremio za otmicu" Ponovo se oglasio Duško koji je spasio dečake: Kolega je začuo vriske
Kurir 27.10.2023
Duško Vukobrat (49) i njegov kolega postali su glavna priča u medijima u Nemačkoj, ali i u Srbiji i regionu, nakon što su spasili dvojicu dečaka od otmičara. U sredu ujutru u Beblingenu odvijala se prava drama, kada je muškarac pokušao da otme… »
Heroju Dušku se klanja cela Nemačka: Za Telegraf otkrio kako je s kolegom na ulici spasao decu od otmičara
Telegraf 27.10.2023
"Ono što je najbotnije jeste da su deca spasena, što je meni i mom kolegi veoma drago", kaže u razgovoru za Telegraf Duško. Duško Vukobrat (49) i njegov kolega postali su glavna priča u medijima u Nemačkoj, ali i u Srbiji i regionu, nakon što su… »
"Čuli smo dečiji vrisak, kolega je iskočio iz kanala, ja sam iz bagera": Ovo je heroj Duško koji je sprečio otmicu dva…
Blic 27.10.2023
Duško, rodom iz Knina, junak je priče jer da on i njegov kolega nisu brzo intervenisali, ko zna šta bi bilo sa dvojicom dečaka koje je nepoznati muškarac pokušao da otme na putu do škole. Duško Vukobrat je za hrvatski Dnevnik Nove TV ispričao da… »
Vesti dana »
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 11 satijoš 14 povezanih
Košarkaši Srbije sa “plus 47” protiv Danske obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo
Vesti online pre 1 satjoš 38 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Završena blokada u Novom Sadu, gradska čistoća već pere poruke „krvave su vam ruke“, „ubice“
Novi magazin pre 5 satijoš 39 povezanih