Повезане вести
Закачио се са савезом и у 23. години изненада завршио каријеру
Спортски журнал 27.10.2023
Освајач Кристалног глобуса у слалому Лукас Бротен рекао “спуштам слушалицу, за мене је готово”. Норвешки скијаш Лукас Бротен саопштио је да је завршио каријеру у 23. години. - Спуштам слушалицу, за мене је готово - рекао је Лукас… »
Најбољи слаломаш света завршио каријеру са 23 године
Спорт клуб 27.10.2023
Норвешки скијаш Лукас Братен, освајач малог глобуса у слалому прошле сезоне објавио је да заврпава каријеру. Братен има само 23 године. Братен је до овакве одлуке дошао због сукоба са Скијашким савезом Норвешке. А требало је да у… »
Чудо од детета изненада завршило каријеру у 23. години: Не желим то да радим, обавестио сам чланове тима
Нова 27.10.2023
Норвешки скијаш Лукас Бротен саопштио је данас да је каријеру у 23. години. Актуелни шампион Светског купа у слалому прошле сезоне победио је у две слаломске трке и у једној у велелсалому, а вест о повлачењу објавио је на… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 18 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 45 минутајош 16 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 28 минутајош 29 повезаних