Povezane vesti

Najbolji slalomaš sveta završio karijeru sa 23 godine

Najbolji slalomaš sveta završio karijeru sa 23 godine

Sport klub 27.10.2023
Norveški skijaš Lukas Braten, osvajač malog globusa u slalomu prošle sezone objavio je da zavrpava karijeru. Braten ima samo 23 godine. Braten je do ovakve odluke došao zbog sukoba sa Skijaškim savezom Norveške. A trebalo je da u nedelju nastupi u… »
Zakačio se sa savezom i u 23. godini iznenada završio karijeru

Zakačio se sa savezom i u 23. godini iznenada završio karijeru

Sportski žurnal 27.10.2023
Osvajač Kristalnog globusa u slalomu Lukas Broten rekao “spuštam slušalicu, za mene je gotovo”. Norveški skijaš Lukas Broten saopštio je da je završio karijeru u 23. godini. - Spuštam slušalicu, za mene je gotovo - rekao je Lukas na… »
Šok u svetu skijanja: Aktuelni šampion u 23. godini objavio kraj karijere

Šok u svetu skijanja: Aktuelni šampion u 23. godini objavio kraj karijere

Večernje novosti 27.10.2023
Norveški skijaš Lukas Broten šokirao je sve(t) odlukom da završi karijeru u 23. godini. FOTO: EPA Aktuelni šampion Svetskog kupa u slalomu prošle sezone pobedio je u dve slalomske trke i u jednoj u veleslalomu, a vest o povlačenju objavio je na… »
Čudo od deteta iznenada završilo karijeru u 23. godini: Ne želim to da radim, obavestio sam članove tima

Čudo od deteta iznenada završilo karijeru u 23. godini: Ne želim to da radim, obavestio sam članove tima

Nova 27.10.2023
Norveški skijaš Lukas Broten saopštio je danas da je karijeru u 23. godini. Aktuelni šampion Svetskog kupa u slalomu prošle sezone pobedio je u dve slalomske trke i u jednoj u velelsalomu, a vest o povlačenju objavio je na konferenciji za novinare u… »

Vesti dana »