Povezane vesti
„Za one koji su odrasli na lošoj folk muzici i našminkanim lutkama bez sluha, ja sam Nada Knežević“
Nova 27.10.2023
Dobar glas imam, ali i uverenje da sam "na dobrom glasu", govorila je velika džez pevačica Nada Kneževič, koja je preminula u 83. godini. Najčešće nazivana prvom damom džeza na ovim prostorima Nada Knežević, koja je rođena 1940. godine u… »
Odlazak prve dame DžEZA Preminula Nada Knežević, prva Evropljanka čije je ime uneto u svetsku enciklopediju DžEZA (video)
Dnevnik 27.10.2023
BEOGRAD: Nada Knežević, istaknuta džez umetnica i dobitnica nagrade za životno delo, preminula je u Beogradu, potvrdio je večeras za Tanjug predsednik Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije Ivan Ilić. Vest o smrti Nade Knežević… »
Preminula džez pevačica Nada Knežević
RTS 27.10.2023
Doajen džez popularne muzike na našim prostorima, istaknuta umetnica i dobitnica nagrade za životno delo Nada Knežević, preminula je u Beogradu u 84. godini. Nada Knežević debitovala je 1956. godine na koncertu „Mlade snage na polju džeza“, a… »
Vesti dana »

(BLOG) Završen protest prosvetara i studenata ispred RTS-a: „Slogan ‘Vaše pravo da znate sve’ se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa“
N1 Info pre 11 minutajoš 26 povezanih

Marinika Tepić tvrdi da je MUP kupio sedam zvučnih topova LRAD 450 XL
Nedeljnik pre 53 minutajoš 20 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 3 satajoš 8 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više "zvučnih topova" bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih