Povezane vesti
"Ja sam ta koja je mučki napadnuta, kamenom u lice" Ispovest nastavnice koju je đak gađao: Nikad ga u životu nisam videla
Kurir 27.10.2023
Danijela Lazić, nastavnica geografije u Osnovnoj školi "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini oglasila se na društvenim mrežama zbog napada učenika na nju. Lazić na početku svog obraćanja govori da je ona ta nastavnica koju je nepoznati maloletni… »
"I: ja sam mislila da je Ribnikar tamo, negde, daleko, ali nije" Oglasila se nastavnica koju je napao učenik u Bijeljini
Blic 27.10.2023
Danijela Lazić, nastavnica geografije u Osnovnoj školi "Knez Ivo od Semberije" oglasila se na društvenim mrežama zbog napada učenika na nju. Danijela Lazić na početku svog obraćanja govori da je ona ta nastavnica koju je nepoznati maloletni… »
Vesti dana »

Studenti i srednjoškolci iz Kragujevca sutra kreću peške za Beograd na protest 15. marta
Serbian News Media pre 13 minutajoš 57 povezanih

Sutra sednica niške Skupštine – moguć ekspresni kraj, deo opozicije bojkotuje, a ispred protest
Novi magazin pre 6 satijoš 13 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
Insajder pre 8 satijoš 19 povezanih

Uživo "ukrajina mora ustupiti deo svoje teritorije Rusiji" Rubio: Obe strane moraju učiniti teške stvari kako bi okončali ovaj sukob (foto)
Blic pre 38 minutajoš 27 povezanih

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 37 ljudi
BBC News pre 5 satijoš 27 povezanih