Povezane vesti
Kako ću deci reći da im je majka ubila oca - Dejanov deda očajan: Snaja i ljubavnik skovali plan i ubili mu unuka?!
Mondo 28.10.2023
Slađa i njen ljubavnik sklopili dogovor da ubiju Dejana. Slađa i njen ljubavnik sklopili dogovor da ubiju Dejana. "Odgajao sam ga, pružio mu sve što je trebalo, a oni su ga ubili i zapalili. Mog voljenog Dejana više nema i ništa ga ne može vratiti… »
„Kako da kažem deci da će odrastati bez oca i majke“: Potresna ispovest dede ubijenog Dejana čiju je likvidaciju…
Nova 28.10.2023
"Odgajao sam ga, pružio mu sve što je trebalo, a oni su ga ubili i zapalili. Mog voljenog Dejana više nema i ništa ga ne može vratiti. Ne znam samo kako će deci reći da im je majka ubila oca. Detinjstvo četvoro dece je uništeno", reči su dede… »
"Ubila muža, pa uselila ljubavnika dan nakon sahrane": Deda ubijenog Dejana neutešan nakon zločina
Telegraf 28.10.2023
U prvom trenutku se verovalo da je Dejan poginuo u saobraćajki. Deda ubijenog Dejana P. (33) iz Klokočevca, kod Majdanpeka, koga je pre dva i po meseca, kako se sumnja, na nagovor Dejanove supruge Slađane (28) brutalno ubio najbolji drug Srećko M… »
"Kako da kažemo deci da više nemaju roditelje" Ispovest dede Dejana čije je ubistvo naručila crna udovica: Uništeno im…
Kurir 28.10.2023
"Odgajao sam ga, pružio mu sve što je trebalo, a oni su ga ubili i zapalili. Mog voljenog Dejana više nema i ništa ga ne može vratiti. Ne znam samo kako će deci reći da im je majka ubila oca. Detinjstvo četvoro dece je uništeno", reči su dede… »
"Kako da kažemo deci da su ostala bez: Roditelja?!" Potresna ispovest dede Dejana čije je ubistvo naručila crna udovica…
Blic 28.10.2023
Vesti dana »
Blokada fakulteta: Najmasovniji studentski protesti od 1996/97. godine
Vreme pre 5 satijoš 24 povezane
"Svi koji sprovode nasilje odgovaraće po slovu i zakonu" Premijer Vučević poručio: Za vikend je 40 dana od tragedije koju niko ne sme da zloupotrebljava
Kurir pre 2 satajoš 81 povezana
Predsednik najavio ukidanje vanrednog stanja u Južnoj Koreji nakon protesta
BBC News pre 16 minutajoš 48 povezanih
Novi problemi pred okršaj zvezde i milana: Čak četvorica propuštaju duel zbog povrede!
Hot sport pre 1 satjoš 35 povezanih