Повезане вести
Како ћу деци рећи да им је мајка убила оца - Дејанов деда очајан: Снаја и љубавник сковали план и убили му унука?!
Мондо 28.10.2023
Слађа и њен љубавник склопили договор да убију Дејана. Слађа и њен љубавник склопили договор да убију Дејана. "Одгајао сам га, пружио му све што је требало, а они су га убили и запалили. Мог вољеног Дејана више нема и ништа… »
„Како да кажем деци да ће одрастати без оца и мајке“: Потресна исповест деде убијеног Дејана чију је ликвидацију наручила…
Нова 28.10.2023
"Одгајао сам га, пружио му све што је требало, а они су га убили и запалили. Мог вољеног Дејана више нема и ништа га не може вратити. Не знам само како ће деци рећи да им је мајка убила оца. Детињство четворо деце је уништено"… »
"Убила мужа, па уселила љубавника дан након сахране": Деда убијеног Дејана неутешан након злочина
Телеграф 28.10.2023
У првом тренутку се веровало да је Дејан погинуо у саобраћајки. Деда убијеног Дејана П. (33) из Клокочевца, код Мајданпека, кога је пре два и по месеца, како се сумња, на наговор Дејанове супруге Слађане (28) брутално убио… »
Вести дана »

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио да Европа мора бити спремна на руске нападе
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

"Добра прилика за размену мишљења": Ивица Дачић се у Лондону састао са колегама из региона
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Шта каже Ивица Дачић поводом случаја студенткиње Пољопривредног факултета?
Данас пре 6 сатијош 1 повезана