Повезане вести

Лесор о критикама: Играм за ПАО, али браћа су ми у Партизану

Лесор о критикама: Играм за ПАО, али браћа су ми у Партизану

Спорт клуб 28.10.2023
Француски центар Матијас Лесор био је изузетно популаран међу навијачима, али и саиграчима токо једноипогодишњег мандата у београдском Партизану. Често је победе црно-белих славио међу навијачима, а пажњу његовог садашњег… »
Лесор: У Партизану су ми браћа, даћу све што имам за Панатинаикос

Лесор: У Партизану су ми браћа, даћу све што имам за Панатинаикос

Политика 28.10.2023
АТИНА – Француски кошаркаш Матијас Лесор одговорио је на прозивке навијача Панатинаикоса због прославе победе његовог бившег клуба Партизана над Црвеном звездом, истакао је и да међу „црно-белима” има браћу и додао да ће све што… »
Лесор најкориснији у петом колу Евролиге

Лесор најкориснији у петом колу Евролиге

Спорт клуб 28.10.2023
Матијас Лесор, кошаркаш Панатинаикоса, проглашен је за најкориснијег играча петог кола Евролиге. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Француски центар је до звања МВП – ија стигао захваљујући сјајној партији у… »
Лесора напали због Партизана – одмах је стигао одговор: „То су моја брац́а“

Лесора напали због Партизана – одмах је стигао одговор: „То су моја брац́а“

Спутник 28.10.2023
Кошаркаши Партизана после победе у вечитом дербију позвали су Матијаса Лесора како би славио са њима и навијачима, што је засметало навијачима Панатинаикоса у ком тренутно игра француски кошаркаш. Лесор се сусрео са тим… »
Лесор се огласио поводом напада на њега због Партизана и још једном одушевио „гробаре“

Лесор се огласио поводом напада на њега због Партизана и још једном одушевио „гробаре“

Нова 28.10.2023
Редовно је у контакту са бившим саиграчима Кошаркаш Панатинаикоса, Матијас Лесор, огласио се поводом напаада навијача атинског клуба на њега. Француски центар је овог лета прешао из Партизана у Панатинаикос, али је и даље… »
''Они су моја браћа, не обраћам пажњу на вас'' Матијас Лесор одговорио навијачима Панатинаикоса

''Они су моја браћа, не обраћам пажњу на вас'' Матијас Лесор одговорио навијачима Панатинаикоса

Вечерње новости 28.10.2023
КОШАРКАШИ Партизана савладали су Црвену звезду у првом евролигашком "вечитом дербију" ове сезоне 88:86. Након тријумфа црно-бели су славили са навијачима, а на видео позиву било је једно добро познато лице. Фото: Евролига… »
Маринковић одличан, али је Лесор вероватно потписао отказ Пењароји

Маринковић одличан, али је Лесор вероватно потписао отказ Пењароји

Данас 28.10.2023
Ношена инспирисаним Вањом Маринковићем, покушала је Басконија вечерас да изненади Панатинаикос у Атини, међутим Матијас Лесор одиграо је можда и најбољу партију у зеленом дресу од летошњег одласка из Партизана (95:81)… »
Не обраћам пажњу, у Партизану су ми браћа! Матијас Лесор се огласио - Гробаре ће одушевити његов одговор на нападе!

Не обраћам пажњу, у Партизану су ми браћа! Матијас Лесор се огласио - Гробаре ће одушевити његов одговор на нападе!

Мондо 28.10.2023
Критиковани Француз објаснио колико је снажна његова веза са црно-белима. Критиковани Француз објаснио колико је снажна његова веза са црно-белима. Француски кошаркаш Матијас Лесор напустио је овог лета Партизан и прешао у… »

Вести дана »