Povezane vesti
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor MVP petog kola Evrolige
Politika 28.10.2023
ATINA – Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor imenovan je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) petog kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Nekadašnji košarkaš Partizana je u petak uveče odigrao fenomenalnu utakmicu i… »
Lesor o kritikama: Igram za PAO, ali braća su mi u Partizanu
Sport klub 28.10.2023
Francuski centar Matijas Lesor bio je izuzetno popularan među navijačima, ali i saigračima toko jednoipogodišnjeg mandata u beogradskom Partizanu. Često je pobede crno-belih slavio među navijačima, a pažnju njegovog sadašnjeg kluba privukla je… »
Lesor: U Partizanu su mi braća, daću sve što imam za Panatinaikos
Politika 28.10.2023
ATINA – Francuski košarkaš Matijas Lesor odgovorio je na prozivke navijača Panatinaikosa zbog proslave pobede njegovog bivšeg kluba Partizana nad Crvenom zvezdom, istakao je i da među „crno-belima” ima braću i dodao da će sve što ima dati za… »
Lesor MVP petog kola Evrolige (video)
Sportski žurnal 28.10.2023
Centar Panatinaikosa sjajan protiv Baskonije. Centar Panatinaikosa Matijas Lesor imenovan je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) petog kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Nekadašnji košarkaš Partizana je u petak uveče… »
Lesor: U Partizanu su mi braća, daću sve što imam za Panatinaikos
Sportski žurnal 28.10.2023
Lesoru su navijači Panatinaikosa zamerili što je putem video poziva zajedno sa Aleksom Avramovićem slavio pobedu Partizana nad večitim rivalom Crvenom zvezdom u meču 5. kola Evrolige. Francuski košarkaš Matijas Lesor odgovorio je na prozivke… »
Lesor ovako odgovorio na kritike navijača: Bivši igrač Partizana MVP kola Evrolige
Večernje novosti 28.10.2023
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor imenovan je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) petog kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU Nekadašnji košarkaš Partizana je u petak uveče odigrao fenomenalnu… »
Lesor najkorisniji u petom kolu Evrolige
Sport klub 28.10.2023
Matijas Lesor, košarkaš Panatinaikosa, proglašen je za najkorisnijeg igrača petog kola Evrolige. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Francuski centar je do zvanja MVP – ija stigao zahvaljujući sjajnoj partiji u pobedi svog tima… »
Lesor se oglasio povodom napada na njega zbog Partizana i još jednom oduševio „grobare“
Nova 28.10.2023
Redovno je u kontaktu sa bivšim saigračima Košarkaš Panatinaikosa, Matijas Lesor, oglasio se povodom napaada navijača atinskog kluba na njega. Francuski centar je ovog leta prešao iz Partizana u Panatinaikos, ali je i dalje emotivno vezan za… »
Lesora napali zbog Partizana – odmah je stigao odgovor: „To su moja braća“
Sputnik 28.10.2023
Košarkaši Partizana posle pobede u večitom derbiju pozvali su Matijasa Lesora kako bi slavio sa njima i navijačima, što je zasmetalo navijačima Panatinaikosa u kom trenutno igra francuski košarkaš. Lesor se susreo sa tim komentarima, ali je… »
''Oni su moja braća, ne obraćam pažnju na vas'' Matijas Lesor odgovorio navijačima Panatinaikosa
Večernje novosti 28.10.2023
KOŠARKAŠI Partizana savladali su Crvenu zvezdu u prvom evroligaškom "večitom derbiju" ove sezone 88:86. Nakon trijumfa crno-beli su slavili sa navijačima, a na video pozivu bilo je jedno dobro poznato lice. Foto: Evroliga Utakmicu je iz Atine pomno… »
Marinković odličan, ali je Lesor verovatno potpisao otkaz Penjaroji
Danas 28.10.2023
Nošena inspirisanim Vanjom Marinkovićem, pokušala je Baskonija večeras da iznenadi Panatinaikos u Atini, međutim Matijas Lesor odigrao je možda i najbolju partiju u zelenom dresu od letošnjeg odlaska iz Partizana (95:81). Francuski centar trpeo je… »
Lesor na udaru navijača PAO zbog Partizana: "Ne obraćam pažnju, to su moja braća!"
Sportske.net 28.10.2023
Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu u Beogradu gradskog rivala Crvenu zvezdu sa 88:86 (22:13, 20:29, 11:23, 35:21), u utakmici petog kola Evrolige. "Crno-bele" su do pobede predvodili Aleksa Avramović sa 14 poena i Zek Ledej sa 13 poena i… »
Ne obraćam pažnju, u Partizanu su mi braća! Matijas Lesor se oglasio - Grobare će oduševiti njegov odgovor na napade!
Mondo 28.10.2023
Kritikovani Francuz objasnio koliko je snažna njegova veza sa crno-belima. Kritikovani Francuz objasnio koliko je snažna njegova veza sa crno-belima. Francuski košarkaš Matijas Lesor napustio je ovog leta Partizan i prešao u Panatinaikos, ali je i… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 8 satijoš 10 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 11 minutajoš 26 povezanih
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 8 satijoš 18 povezanih
Zvezdin Tur de Frans - Mogu li "Crveno-beli" do još jedne pobede u Francuskoj?
Sportske.net pre 2 satajoš 16 povezanih