Povezane vesti

"Naravno da manipulišem": Jana priznala čime se sve služi u braku, 30 godina je sa mužem, a evo oko čega se svađaju

"Naravno da manipulišem": Jana priznala čime se sve služi u braku, 30 godina je sa mužem, a evo oko čega se svađaju

Blic 28.10.2023
Pevačica Jana Todorović skoro tri decenije je u skladnom braku sa svojim suprugom sa kojim ima ćerku, kojoj uskoro proslavljaju punoletstvo. Ona je sada progovorila o tajni njihovoj trajanja, ali se osvrnula i na neprijatne situacije sa kojima se… »
Bola sam se injekcijama u stomak da bih smršala! Srpska pevačica s najvećim prirodnim grudima šokirala priznanjem!

Bola sam se injekcijama u stomak da bih smršala! Srpska pevačica s najvećim prirodnim grudima šokirala priznanjem!

Mondo 28.10.2023
Jana Todorović iznenadila je sve kada je priznala šta je radila da bi smršala, ali i otkrila šta joj je muž na to rekao. Jana Todorović iznenadila je sve kada je priznala šta je radila da bi smršala, ali i otkrila šta joj je muž na to rekao… »
"Bodem se injekcijama u stomak da smršam" Šok izjava Jane Todorović, muž voli kad je mršava, a evo šta je rekla o ćerki

"Bodem se injekcijama u stomak da smršam" Šok izjava Jane Todorović, muž voli kad je mršava, a evo šta je rekla o ćerki

Kurir 28.10.2023
Jana Todorović bez dlake na jeziku priznala kojim se sve metodama služi da bi smršala, pa šokirala sve kada je priznala da se zbog muža bode u stomak kako bi bila mršavija. - Smršala sam nekoliko kilograma, možda sedam-osam, što je za mene puno… »
Novi album povodom 50. Rođendana i 26 godina karijere: Jana Todorović priznala od čega neće odstupati (foto/video)

Novi album povodom 50. Rođendana i 26 godina karijere: Jana Todorović priznala od čega neće odstupati (foto/video)

Večernje novosti 27.10.2023
FOLK ZVEZDA Jana Todorović sinoć je održala nastup u srpskoj prestonici, u jednom beogradskom restoranu nakon dužeg vremena. Foto: Novosti Jana nije krila koliko joj je srce puno što je prošle večeri zabavljala beogradsku publiku. Foto: Novosti… »

Vesti dana »