Повезане вести

ВИДЕО Ђоковић остао заробљен на аеродрому, морао да се извињава посебном поруком

ВИДЕО Ђоковић остао заробљен на аеродрому, морао да се извињава посебном поруком

Нова 28.10.2023
Необична сцена. Новак Ђоковић од понедељка учествује на мастерсу у Паризу, а у престоницу Француске је требало да стигне у петак у току дана. Међутим, није све испалао како је замишљао најбољи тенисер света. Он је по доласку у… »
"Мало ме је и срамота због тога" Ђоковић се извинио Французима пред мастерс у Паризу (видео)

"Мало ме је и срамота због тога" Ђоковић се извинио Французима пред мастерс у Паризу (видео)

Вечерње новости 28.10.2023
НОВАК Ђоковић од понедељка наступа на мастерсу у Паризу, требало је да већ буде у престоници Француске, али због неочекиваних проблема са летом, остао је у Београду. ФОТО: Принтскрин/Икс/Травел__Спортс Противнике је светски број… »
Новак закаснио у Париз, па морао јавно да се извини!

Новак закаснио у Париз, па морао јавно да се извини!

Спортске.нет 28.10.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић морао је да промени план одласка у Париз, где ће наступити на тамошњем мастерсу. Он је већ требало да буде у главном граду Француске где је у петак имао заказано учешће у једној телевизијској… »
Новак Ђоковић остао заробљен на аеродрому! Французи чекали, он послао поруку: "Жао ми је..."

Новак Ђоковић остао заробљен на аеродрому! Французи чекали, он послао поруку: "Жао ми је..."

Мондо 28.10.2023
Проблем за српског тенисера пред учешће на турнир у Паризу, јер није одлетео у Француску по плану. Проблем за српског тенисера пред учешће на турнир у Паризу, јер није одлетео у Француску по плану. Најбољи тенисер свих времена… »

Вести дана »