Повезане вести

Плесач изнервирао специјалног госта! Дејан Милићевић: Ти ме зезаш? Има да трпите последице! Кандидат: Све је било брзо и…

Плесач изнервирао специјалног госта! Дејан Милићевић: Ти ме зезаш? Има да трпите последице! Кандидат: Све је било брзо и…

Курир 28.10.2023
Сваке суботе и недеље, од 20:00 часова, уживајте у новим епизодама најгледаније плесне емисије "Раме уз раме са Драганом" , само на Курир телевизији. Наиме, 14 плесача подељено је у две групе, прошли пут су за изазов имали да… »
Срећна сам што су после мене млађе колегинице то почеле да копирају! Драгана Мирковић открива како је направила револуцију

Срећна сам што су после мене млађе колегинице то почеле да копирају! Драгана Мирковић открива како је направила револуцију

Дневник 28.10.2023
Фолк певачица Драгана Мирковић, која је обележила музичку сцену својим хитовима и померила границе када је музика, концерти, али и видео продукција у питању, успела је још једном да поведе публику са собом на несвакидашње… »
Викенд у знаку доброг плеса, музике и сјајне забаве! Гледајте "Раме уз раме са Драганом" само на Курир телевизији

Викенд у знаку доброг плеса, музике и сјајне забаве! Гледајте "Раме уз раме са Драганом" само на Курир телевизији

Мондо 28.10.2023
Гледаоци Курир телевизије претходног викенда имали су прилику да погледају прве епизоде новог, до сада невиђеног на нашим просторима, плесног талент шоуа "Раме уз раме са Драганом". Гледаоци Курир телевизије претходног викенда… »

Вести дана »