Povezane vesti
Plesač iznervirao specijalnog gosta! Dejan Milićević: Ti me zezaš? Ima da trpite posledice! Kandidat: Sve je bilo brzo i…
Kurir 28.10.2023
Svake subote i nedelje, od 20:00 časova, uživajte u novim epizodama najgledanije plesne emisije "Rame uz rame sa Draganom" , samo na Kurir televiziji. Naime, 14 plesača podeljeno je u dve grupe, prošli put su za izazov imali da skinu koreografiju… »
Srećna sam što su posle mene mlađe koleginice to počele da kopiraju! Dragana Mirković otkriva kako je napravila revoluciju
Dnevnik 28.10.2023
Folk pevačica Dragana Mirković, koja je obeležila muzičku scenu svojim hitovima i pomerila granice kada je muzika, koncerti, ali i video produkcija u pitanju, uspela je još jednom da povede publiku sa sobom na nesvakidašnje putovanje. Naime… »
Vikend u znaku dobrog plesa, muzike i sjajne zabave! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" samo na Kurir televiziji
Kurir 28.10.2023
Gledaoci Kurir televizije prethodnog vikenda imali su priliku da pogledaju prve epizode novog, do sada neviđenog na našim prostorima, plesnog talent šoua "Rame uz rame sa Draganom". Prema prvim utiscima, publika je oduševljena i s nestrpljenjem… »
Vikend u znaku dobrog plesa, muzike i sjajne zabave! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" samo na Kurir televiziji
Mondo 28.10.2023
Gledaoci Kurir televizije prethodnog vikenda imali su priliku da pogledaju prve epizode novog, do sada neviđenog na našim prostorima, plesnog talent šoua "Rame uz rame sa Draganom". Gledaoci Kurir televizije prethodnog vikenda imali su priliku da… »
Vesti dana »
Rhmz se oglasio novim upozorenjem - stižu nam olujni udari! Tokom noći očekuje nas ovaj fenomen, a onda i zahlađenje i kiša
Kurir pre 52 minutajoš 45 povezanih
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 7 satijoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 4 satijoš 26 povezanih
Otkriveno kako su stradali otac i sin kod Vršca: Oglasilo se tužilaštvo, teško povređen vozač kamiona (Foto)
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana