Povezane vesti
Zoe Kida predstavila novi singl „Voli me“: Otkrila i zašto se odlučila za neobičan spot VIDEO
Nova 28.10.2023
Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida nam predstavlja novu pesmu VOLI ME. Za nju vezujemo soul, r’n’b, funk, ali ovoga puta Zoe Kida pravi zaokret u sint pop, singlom “Voli me” koji je inspirisan najvećim… »
Zoe Kida pravi preokret: Nova pesma – oda hitovima osamdesetih
N1 Info 28.10.2023
Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida nam predstavlja novu pesmu "Voli me". Za nju vezujemo soul, r’n’b, funk, ali ovoga puta Zoe Kida pravi zaokret u sint pop, singlom “Voli me” koji je inspirisan… »
Vesti dana »

Janik Siner u finalu US Opena: Italijan pošteno uplašio navijače i zakazao novu borbu za trofej sa Alkarazom
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp potpisao naredbu za preimenovanje Ministarstva odbrane u Ministarstvo rata
RTV pre 1 satjoš 4 povezane

Policija napala novinara portala 021.rs dok je izveštavao o protestu u Novom Sadu
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana

AP: Haos u Novom Sadu izazvala policija, ispaljivala je suzavac i jurišala na mirne demonstrante
Radio 021 pre 5 satijoš 2 povezane

Ministarstvo odbrane: Zbog priprema za vojnu paradu obustavlja se saobraćaj kod Ušća od nedelje
Danas pre 6 satijoš 3 povezane