Povezane vesti
Zoe Kida predstavila novi singl „Voli me“: Otkrila i zašto se odlučila za neobičan spot VIDEO
Nova 28.10.2023
Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida nam predstavlja novu pesmu VOLI ME. Za nju vezujemo soul, r’n’b, funk, ali ovoga puta Zoe Kida pravi zaokret u sint pop, singlom “Voli me” koji je inspirisan najvećim… »
Zoe Kida pravi preokret: Nova pesma – oda hitovima osamdesetih
N1 Info 28.10.2023
Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida nam predstavlja novu pesmu "Voli me". Za nju vezujemo soul, r’n’b, funk, ali ovoga puta Zoe Kida pravi zaokret u sint pop, singlom “Voli me” koji je inspirisan… »
Zoe Kida predstavlja novi singl Voli me! (VIDEO)
Svet plus 28.10.2023
Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida predstavlja pesmu "Voli me" koja će se naći na albumu “Kosmos delivery”. Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida nam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Zapaljene prostorije SNS u Valjevu, polupane prostorije Gradske uprave, Žandarmerija rasteruje ljude, policija ispalila suzavac
Nova pre 19 minutajoš 26 povezanih

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 2 satajoš 103 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 24 povezane