Povezane vesti
"Ne dozvoljavam šljamu da Mi se približi": Velika ispovest Lepe Brene, progovorila o svadbi, porodici i detinjstvu
Blic 28.10.2023
Nije bilo lako Lepoj Breni da u par rečenica sažme svoju karijeru jer bi odgovor mogao da traje danima, još da između ostalog uporedi vreme tada i sada za postizanje uspeha, sve se zakomplikuje. - Mi smo otvorili produkciju ‘98 godine i upoznala sam ovu… »
„Ne dozvoljavam šljamu da me dira“: Velika ispovest Lepe Brene, progovorila o svadbi, porodici, detinjstvu
Nova 28.10.2023
Nije bilo lako Lepoj Breni da u par rečenica sažme svoju karijeru jer bi odgovor mogao da traje danima, još da između ostalog uporedi vreme tada i sada za postizanje uspeha, sve se zakomplikuje. „Mi smo otvorili produkciju ‘98 godine i upoznala sam ovu… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu ipak nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 41 povezana

Uhapšen diler iz Inđije: Policija u njegovom stanu pronašla amfetamin i marihuanu!
Kurir pre 9 minutajoš 39 povezanih

Srbija: Sveže jutro, sunčan i topliji dan, porast temperature do kraja nedelje
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane

Ovo je Srbin osumnjičen da je ubio suprugu, ranio ćerku i njenog prijatelja u Beču: Zločinu prethodila svađa, lekari se bore za život deteta
Večernje novosti pre 29 minutajoš 23 povezane

FOTO i VIDEO: Skup podrške uhapšenim poljoprivrednicima i građanima ispred suda, Šulc došao na štakama
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih