Povezane vesti
Lučić: Junajted grupa je htela da nas dovede u neravnopravan položaj
RTV 28.10.2023
BEOGRAD - Medijski zakoni usvojeni u Skupštini Srbije u slučaju Telekoma Srbija nisu u suštini ništa promenili jer smo mi već 11 godina vlasnici medija i nastavićemo to da budemo, ali je rasprava o njima prilično ogolila ono što smo mi pričali poslednjih… »
Lučić: Usvojeni medijski zakoni nisu ništa promenili, već 11 godina smo vlasnici medija i nastavićemo to da budemo
Euronews 28.10.2023
Medijski zakoni usvojeni u Skupštini Srbije u slučaju Telekoma Srbija nisu u suštini ništa promenili jer smo mi već 11 godina vlasnici medija i nastavićemo to da budemo, ali je rasprava o njima prilično ogolila ono što smo mi pričali poslednjih pet… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Cilj da se do kraja nedelje potpiše sporazum o prenosu vlasništva, neće biti zatvaranja Rafinerije
Nova ekonomija pre 6 minutajoš 46 povezanih
Evo zašto Veljko i Anastasija nisu došli na očev pomen: Sveštenik iz hrama došao na groblje, Ražnatovići ispoštovali tradiciju, ali prvi put bez njih (video)
Kurir pre 46 minutajoš 26 povezanih
(Foto, video) "Pežo" zgužvan kao konzerva, poginuo vozač Jezivi prizor na mestu stravične nesreće na Smederevskom putu: Osam osoba povređeno!
Blic pre 11 minutajoš 23 povezane
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana