Повезане вести

Кокан Младеновић: Ми уживамо у овом затвору којим управљају криминалци

Кокан Младеновић: Ми уживамо у овом затвору којим управљају криминалци

Нова 28.10.2023
Данас се лаж бахато башкари на месту некадашњих истина. Толико је све јасно, вулгарно, огољено, да је једноставно ненормално да смо ми пристали да је управо то нормалност коју живимо. Наше вође су предводници нашег пута у… »
Кокан Младеновић: У овом нашем "подземљу" стасавају генерације које мисле да је баш то живот

Кокан Младеновић: У овом нашем "подземљу" стасавају генерације које мисле да је баш то живот

Радио 021 28.10.2023
Наше вође су предводници нашег пута у пропаст, али зашто их ми тим путем носимо на раменима и понижавамо се, питање је за колективну психосеансу, каже редитељ Кокан Младеновић. Позоришну сезону у Новом Саду и Србији обележавају… »
Кокан Младеновић: Стасавају генерације које мисле да је баш ово држава

Кокан Младеновић: Стасавају генерације које мисле да је баш ово држава

Н1 Инфо 28.10.2023
Наше вође су предводници нашег пута у пропаст, али зашто их ми тим путем носимо на раменима, кличемо им и понижавамо се, питање је за неку колективну психосеансу којој се термин и не назире, каже редитељ Кокан Младеновић… »
ИНТЕРВЈУ Кокан Младеновић: Живимо у затвору којим управљају криминалци

ИНТЕРВЈУ Кокан Младеновић: Живимо у затвору којим управљају криминалци

Данас 28.10.2023
Данас се лаж бахато башкари на месту некадашњих истина. Толико је све јасно, вулгарно, огољено, да је једноставно ненормално да смо ми пристали да је управо то нормалност коју живимо. Наше вође су предводници нашег пута у… »

Вести дана »