Povezane vesti
Kokan Mladenović: Mi uživamo u ovom zatvoru kojim upravljaju kriminalci
Nova 28.10.2023
Danas se laž bahato baškari na mestu nekadašnjih istina. Toliko je sve jasno, vulgarno, ogoljeno, da je jednostavno nenormalno da smo mi pristali da je upravo to normalnost koju živimo. Naše vođe su predvodnici našeg puta u propast, ali zašto ih… »
Kokan Mladenović: U ovom našem "podzemlju" stasavaju generacije koje misle da je baš to život
Radio 021 28.10.2023
Naše vođe su predvodnici našeg puta u propast, ali zašto ih mi tim putem nosimo na ramenima i ponižavamo se, pitanje je za kolektivnu psihoseansu, kaže reditelj Kokan Mladenović. Pozorišnu sezonu u Novom Sadu i Srbiji obeležavaju i dve njegove… »
Kokan Mladenović: Stasavaju generacije koje misle da je baš ovo država
N1 Info 28.10.2023
Naše vođe su predvodnici našeg puta u propast, ali zašto ih mi tim putem nosimo na ramenima, kličemo im i ponižavamo se, pitanje je za neku kolektivnu psihoseansu kojoj se termin i ne nazire, kaže reditelj Kokan Mladenović. Početak nove… »
INTERVJU Kokan Mladenović: Živimo u zatvoru kojim upravljaju kriminalci
Danas 28.10.2023
Danas se laž bahato baškari na mestu nekadašnjih istina. Toliko je sve jasno, vulgarno, ogoljeno, da je jednostavno nenormalno da smo mi pristali da je upravo to normalnost koju živimo. Naše vođe su predvodnici našeg puta u propast, ali zašto ih… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici i studenti protestovali ispred Ministarstva prosvete, šetaju do RTS-a i sindikata
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 16 minutajoš 20 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 3 satajoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih