Povezane vesti
Koliko mediji u Srbiji koriste veštačku inteligenciju i da li ugrožava posao novinara?
Moj Novi Sad 28.10.2023
Na ovogodišnjoj konferenciji Digitalk Niš, AI je bila jedna od centralnih tema - nekoliko panela posvećeno je upravo primeni veštačke inteligencije u medijima. Iako su se na početku javili određeni strahovi, stručnjak za digitalne medije Pavle Zlatić… »
Koliko mediji u Srbiji koriste AI i šta čitate što napravi veštačka inteligencija
N1 Info 28.10.2023
Gotovo godinu dana od kako se pojavila AI, u javnosti se polemiše o tome šta tako nešto može da uradi novinarstvu i da li će zbog veštačke inteligencije novinari ostajati bez posla. Utisak je da je ona ipak postala dobar asistent novinarima, ali uz… »
Vesti dana »
"Bulji u telefon non-stop, pa mi kuka kako ga boli vrat!", ali i "Ja ga bez toga ne šaljem nigde!": Burne i oprečne reakcije roditelja na nov zakon o zabrani mobilnih u školama
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane
Posebna pažnja je na vremenskim rokovima: Vitkof o sastanku sa Ukrajincima i razvoju plana od 20 tačaka
Alo pre 4 satijoš 3 povezane