Повезане вести

"Рат још траје, криминалци на све стране, а ми плешемо" Беба и Лола: Мучиле смо се и као звезде, Драгана им даје шансу живота…

"Рат још траје, криминалци на све стране, а ми плешемо" Беба и Лола: Мучиле смо се и као звезде, Драгана им даје шансу живота…

Курир 28.10.2023
Музичко-плесни талент шоу "Раме уз раме с Драганом" након премијерног приказивања прошлог викенда, наставља да стиче фанове широм Србије и региона. Натавак талент шоуа с Драганом Мирковић у главној улози био је тема нове… »
Бебу питали шта САД мисли о хуси! Послушајте шта је рекла о бившем партнеру и колеги из Беат стреет-а због улоге у филму о…

Бебу питали шта САД мисли о хуси! Послушајте шта је рекла о бившем партнеру и колеги из Беат стреет-а због улоге у филму о…

Курир 28.10.2023
Душанка Декић Беба и Јованка Кесер Лола биле су гошће Стевице Николића у емисији Загревање, свпјеврсну увертиру за наставак талент шоу програма "Раме уз раме са Драганом". У овом плесно-музичком спектаклу највећа регионална… »
Испливала листа захтева драгане Мирковић пред концерт! Има једну важну ставку, ово увек тражи да има у бекстејџу!

Испливала листа захтева драгане Мирковић пред концерт! Има једну важну ставку, ово увек тражи да има у бекстејџу!

Мондо 28.10.2023
Драгана Мирковић открила је шта се налази на њеној рајдер листи. Драгана Мирковић открила је шта се налази на њеној рајдер листи. Драгана Мирковић, омиљена певачица у региону, је звезда и домаћин талент шоуа "Раме уз раме са… »
„Не знам каквом ме то звездом чини, али нећу то да мењам“: На рајдер листи Драгане Мирковић само је једна ставка

„Не знам каквом ме то звездом чини, али нећу то да мењам“: На рајдер листи Драгане Мирковић само је једна ставка

Нова 28.10.2023
Певачица готово да уопште нема захтева. Драгана Мирковић увелико се припрема за два спектакла заказана у Арени, а који ће бити и увертира за велику турнеју која је пред њом у 2024. години. Иако важи за једну од највећих звезда… »
Шок рајдер-листа драгане Мирковић: Фолк звезда на списку има једну важну ставку, само њу тражи да има у бекстејџу

Шок рајдер-листа драгане Мирковић: Фолк звезда на списку има једну важну ставку, само њу тражи да има у бекстејџу

Курир 28.10.2023
Драгана Мирковић, омиљена певачица у региону, чија слава не бледи веч четири деценије, увелико се припрема за два спектакла у београдској Арени, која ће бити увертира за велику турнеју која јој престоји следеће године… »

Вести дана »