Povezane vesti

Duljaj: Rekordi su za atletiku, to me ne zanima

Duljaj: Rekordi su za atletiku, to me ne zanima

Sport klub 28.10.2023
Trener Partizana Igor Duljaj rekao je u Beogradu da dosadašnji rezultati Voždovca u Super ligi Srbije nisu slučajni i istakao da njegova ekipa u nedeljnom duelu mora da bude veoma oprezna. „Pored IMT-a, Voždovac je najmlađa ekipa u ligi. Imaju… »
Zvezda se opet mučila na krovu! "Otpisani" doneli pobedu Baharu, a onda nepotreban kiks i povreda Glazera!

Zvezda se opet mučila na krovu! "Otpisani" doneli pobedu Baharu, a onda nepotreban kiks i povreda Glazera!

Mondo 28.10.2023
Crvena zvezda je slavila protiv IMT-a 2:1 (2:0) u meču koji je obeležila povreda Glazera. Crvena zvezda je slavila protiv IMT-a 2:1 (2:0) u meču koji je obeležila povreda Glazera. Crvena zvezda je savladala IMT 2:1 (2:0) u 13. kolu Superlige, a kao i… »
„Imponuje mi podrška Grobara“

„Imponuje mi podrška Grobara“

Sportski žurnal 28.10.2023
Trener Partizana Igor Duljaj na konferenciji za medije pred meč sa Voždovcem (nedelja, 18.30) govorio je o ovacijama koje je dobio na evroligaškom večitom derbiju. Igrači Partizana su predvođeni Igorom Duljajem bili na košarkaškom derbiju u… »
Duljaj: Rekordi su za atletiku, jesenja titula je nebitna! (video)

Duljaj: Rekordi su za atletiku, jesenja titula je nebitna! (video)

Sportski žurnal 28.10.2023
Crno-beli u nedelju od 18.30 u utakmici 13. kola Super lige dočekuju Voždovčane. - Imamo 10 pobeda u nizu, ali to ništa ne znači. Rekordi su za atletiku, tamo se to gleda. U fudbalu sve ima početak i kraj i tome ne pridajem nikakvu važnost - rekao… »
Meni to ništa ne znači! Igor Duljaj pravi rekorde s Partizanom, ali poručuje: To je za atletiku!

Meni to ništa ne znači! Igor Duljaj pravi rekorde s Partizanom, ali poručuje: To je za atletiku!

Mondo 28.10.2023
Trener Partizana Igor Duljaj govorio je pred meč sa Voždovcem u Humskoj (18.30, subota). Trener Partizana Igor Duljaj govorio je pred meč sa Voždovcem u Humskoj (18.30, subota). Partizan je vezao čak deset pobeda u domaćem prvenstvu od debakla u… »
Trener Voždovca: Pokušaćemo da pobedimo Partizan

Trener Voždovca: Pokušaćemo da pobedimo Partizan

Sport klub 28.10.2023
Trener fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je pred meč protiv Partizana u 13. kolu Superlige Srbije da je rival ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi. Voždovac u nedelju od 18.30 časova gostuje na stadionu u Humskoj. Uoči ovog… »
Optimizam u Voždovcu: "Partizan jasan za analizu, imamo i mi svojih kvaliteta..."

Optimizam u Voždovcu: "Partizan jasan za analizu, imamo i mi svojih kvaliteta..."

Sportske.net 28.10.2023
Trener fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je danas da je Partizan trenutno u najboljoj formi u Super ligi Srbije, ali je istakao i da je to dodatan motiv njegovoj ekipi da u nedeljom meču prikažu što bolju partiju. "Partizan je ekipa koja je… »
Zvezda napravila presedan: Neobičan Baharov potez, crveno-beli ovo nikada nisu ranije uradili (video)

Zvezda napravila presedan: Neobičan Baharov potez, crveno-beli ovo nikada nisu ranije uradili (video)

Večernje novosti 27.10.2023
FUDBALERI Crvene zvezde će se sastati sa ekipom IMT na stadionu "FK Voždovac” u subotu od 18.30 u okviru 13. kola Superlige Srbije. FOTO: Tanjug/AP Poučeni iskustvom sa kraja avgusta, kada su crveno-beli doživeli neugodan poraz od Voždovca na… »

Vesti dana »