Повезане вести

„Уторком сам била популарнија од Лепе Брене, а она је харала“

„Уторком сам била популарнија од Лепе Брене, а она је харала“

Нова 28.10.2023
Сузана Манчић и данас је позната као "Лото девојка", а сада је открила шта ју је излуђивало док је водила ту емисију. „То је трајало само 4 године и цео живот Лото девојка, то ме је раније нервирало јер ја сам била и певачица и… »
Коначно отркила шта ју је нервирало док је водила "Лото": Сузана Манчић никад искренија - "Имала сам веће амбиције"

Коначно отркила шта ју је нервирало док је водила "Лото": Сузана Манчић никад искренија - "Имала сам веће амбиције"

Мондо 28.10.2023
Сузана Манчић признала је шта ју је највише нервирало док је водила "Лото". Сузана Манчић признала је шта ју је највише нервирало док је водила "Лото". Водитељка Сузана Манчић и данас слови за једну од најлепших тв лица, а за… »
"То је трајало четири године, а цео живот сам Лото девојка": Сузана Манчић открила шта ју је излуђивало док је водила емисију…

"То је трајало четири године, а цео живот сам Лото девојка": Сузана Манчић открила шта ју је излуђивало док је водила емисију…

Блиц 28.10.2023
Сузана Манчић и данас је позната као "Лото девојка", а сада је открила шта ју је излуђивало док је водила ту емисију. – То је трајало само 4 године и цео живот Лото девојка, то ме је раније нервирало јер ја сам била и певачица и… »

Вести дана »