Povezane vesti
Piketi u Beogradu: Siromaštvo je sada veće nego početkom devedesetih kada sam prvi put bio u Jugoslaviji
N1 Info 28.10.2023
Kad pogledam razliku između vremena kad sam prvi put bio ovde početkom devedesetih, dok je Jugoslavija još postojala, i ovog sada, vidim da je nejednakost veća, siromaštvo veće, izjavio je danas francuski ekonomista Toma Piketi, koji je gost na… »
Francuski ekonomista Piketi: Nejednakost i siromaštvo u Srbiji veći nego devedesetih
Danas 28.10.2023
Kad pogledam razliku između vremena kad sam prvi put bio ovde početkom devedesetih, dok je Jugoslavija još postojala, i ovog sada, vidim da je nejednakost veća, siromaštvo veće, izjavio je danas francuski ekonomista Toma Piketi, koji je gost na… »
Vesti dana »

Kako je protekla noć ispred Vlade: Smene na svaka 4 sata, profesori kažu da ostaju do daljeg
Pravda pre 51 minutajoš 25 povezanih

Humanitarni brod za Gazu:Jedan francuski državljanin prihvatio deportaciju, petoro čeka odluku suda
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Studenti u blokadi protestuju ispred Sava centra gde se održava prvi sastanak o izložbi Ekspo
Beta pre 12 minutajoš 37 povezanih

VIDEO Stižu prvi snimci iz Graca: Roditelji u panici traže svoju decu nakon stravičnog napada u školi, cure detalji o napadaču
Nova pre 1 minutjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO Kakav preokret u Skupštini Srbije: Ministar Bratina palio zastavu EU, a sad mu puna usta Evrope
Nova pre 2 minutajoš 35 povezanih