Повезане вести

Ђоковић открио шта га инспирише, па поново причао о повлачењу: „Гледајући историју, неки су сматрали…“

Ђоковић открио шта га инспирише, па поново причао о повлачењу: „Гледајући историју, неки су сматрали…“

Нова 28.10.2023
Новак Ђоковић од понедељка учествује на мастерсу у Паризу, а у престоницу Француске стигао је током суботе. Ђоковић је у првом колу слободан а у другом га чека победник из окршаја Миомира Кецмановића и Аргентинца Томаса Мартина… »
Оже-Алијасим савладао Рунеа и заказао финале Базела против Хуркача

Оже-Алијасим савладао Рунеа и заказао финале Базела против Хуркача

Спортске.нет 28.10.2023
Канадски тенисер Феликс Оже-Алијасим пласирао се у финале турнира из АТП серије АТП 500 у Базелу, у ком ће се сутра састати са Пољаком Хубертом Хуркачом. Оже-Алијасим, 19 играч света, победио је у полуфиналу шестог тенисера… »
Оже-Алијасим зауставио Рунеово буђење

Оже-Алијасим зауставио Рунеово буђење

Спорт клуб 28.10.2023
Канађанин Феликс Оже-Алијасим, 19. играч света, пласирао се у финале АТП турнира у Базелу, пошто је у два сета био бољио од Данца Холгера Рунеа, шестог играча планете. Турнир у Базелу пратите у директним преносима ексклузивно на… »
Новак: Нећу рећи да сам ГОАТ, није на мени то да говорим

Новак: Нећу рећи да сам ГОАТ, није на мени то да говорим

Спорт клуб 28.10.2023
Шта још у свету тениса може да мотивише Новака Ђоковића – играча који је освојио рекордна 24 гренд слема и на првом месту АТП листе провео готово 400 недеља? Уз то, остварио је 36-годишњи Србин бројне друге рекорде, али, како… »
Наш Ноле пуца од позитивне енергије Ђоковић: Докле год сам фаворит и побеђујем млађе момке нећу мислити на пензију

Наш Ноле пуца од позитивне енергије Ђоковић: Докле год сам фаворит и побеђујем млађе момке нећу мислити на пензију

Дневник 28.10.2023
ПАРИЗ: Захвалан сам што сам у позицији у којој сам тренутно. И даље се осећам младо када је реч о мом телу. Освојио сам три од четири грен слема и докле год сам фаворит на турнирима нећу размишљати о повлачењу, поручио је… »
Имам луксуз да бирам турнире: Новак Ђоковић дозира учешћа на АТП такмичењима

Имам луксуз да бирам турнире: Новак Ђоковић дозира учешћа на АТП такмичењима

Еуроневс 28.10.2023
Новак Ђоковић налази се у Паризу, где приводи крају припреме за тамошњи Мастерс, а његово појављивање увек прати свита медија, заинтересованих да од највећег тенисера света свих времена чује одговоре на бројна спортска и… »
Ђоковић: Бекер и Руне играју шах, то је увео и у наш тим!

Ђоковић: Бекер и Руне играју шах, то је увео и у наш тим!

Спорт клуб 28.10.2023
Новак Ђоковић, најуспешнији тенисер свих времена, враћа се наступима на АТП туру на предстојећем мастерсу у Паризу. Српски ас је том приликом на конференцији за медије говорио о бројним темама – између осталог, новинаре је… »

Вести дана »