Povezane vesti
Motociklistkinju udario kamion na Novosadskom putu
Radio 021 28.10.2023
Četrdesetjednogodišnja žena povređena je na Novosadskom putu kod "Intersrema". Nju je, dok je vozila motocikl, oko 10.25 časova udario kamion. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ona zbrinuta na licu mesta. Potom je u… »
Ženu koja je vozila motocikl pokosio kamion na Novosadskom putu
Telegraf 28.10.2023
Kako se navodi ona je zbrinuta na licu mesta. Žena (41) povređena je na Novosadskom putu, piše 021.rs. Nju je, dok je vozila motocikl, oko 10.25 časova udario kamion. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ona zbrinuta na… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana