Povezane vesti
Aleksandra Prijović započela koncert u Zetri! Sve počelo pesmom "Za nas kasno je", a onda se obratila Sarajevu ovim rečima
Kurir 28.10.2023
Aleksandra Prijović večeras je svojim pojavljivanjem u Zetri odmah bacila publiku u trans. Nakon što je zapevala svoj prvi i najveći hit "Za nas kasno je" oevačica je održala kratak govor: "Velika mi je čast što sam u gradu koji je iznedrio mnogo zvezdi… »
Samo da vidite kakav je macan Viktor Živojinović! Pojavio se na Prijinom koncertu, svi gledaju u detalj oko vrata
Kurir 28.10.2023
Viktor Živojinović stigao je danas u Sarajevo kako bi podržao svoju snajku. Nakon što je odseo u hotelu u kom smo imali prilike da ga vidimo, Viktor je stigao u Zetru sa svojim ocem Bobom Živojinovićem. Iako su svi mislili da će se pojaviti i njegova… »
Vesti dana »
Novi protest ispred bolnice u Čačku zbog smrti devojčice, direktor razgovarao sa majkom
RTS pre 35 minutajoš 68 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 35 minutajoš 32 povezane
Neće vam proći, Stevan nije sam: Kragujevački zborovi pozvali na protest zbog razbijanja automobila aktivisti Mihajloviću
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 7 satijoš 34 povezane