Povezane vesti
Dragoradov krompir pravo čudo svi bi voleli da ga imaju a evo i zašto
Dnevnik 29.10.2023
Dragorad Davidović, penzionisani profesor fizičke kulture iz Bogatića nema ništa protiv onih koji se hvale veličinom svojih plodova: jagoda, paradajza, krušaka, bundeve. Ipak, krompir u obliku srca koji je iskopao na svojoj njivi je umetnost prirode i… »
U Dragoradov krompir gleda ceo Bogatić: Oblik govori više od reči, a za njega ima posebnu simboliku
Telegraf 29.10.2023
A svako ko ga lično poznaje složiće se sa komentarima sa društvenih mreža. Ovog leta poljoprivrednici širom Srbije su se hvalili džinovskim plodovima iz svojih bašta - najkrupnijim jagodama, paradajzom, paprikama, krompirom, najdužim krastavcem… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 33 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih