Повезане вести

Вучић: Не постоји рок за постизање споразума између Београда и Приштине

Политика 29.10.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не постоји никакав временски рок за постизање споразума о нормализацији односа Београда и Приштине. „То су бесмислице. Мислим, о тим датумима се говори већ годинама. Педесети… »
О чему он прича: Спремни смо све да испунимо осим признања тзв. Косова, Макрон ми дао папире да потпишем

О чему он прича: Спремни смо све да испунимо осим признања тзв. Косова, Макрон ми дао папире да потпишем

Правда 29.10.2023
Седим сам, и рачунам у глави, и на крају кажем да ја имам Устав Србије, који волим и поштујем, и да не могу да потпишем, описује председник Србије последња дешавања на преговорима са Приштином у прусуству европских лидера… »
Вучић: Медијске бесмислице о року за договор Београда и Приштине

Вучић: Медијске бесмислице о року за договор Београда и Приштине

Радио сто плус 29.10.2023
Он је за телевизију Прва казао да о разним роковима слуша дуже од десет година. Поновио је да је званични Београд спреман да испуни све осим оног што се тиче признања Косова или чланства Косова у УН, те да Албанци измишљају… »

Инсајдер 29.10.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је у недељу 29. октобра да не постоји никакав временски рок за постизање споразума о нормализацији односа Београда и Приштине. "То су бесмислице. Мислим, о тим датумима се говори већ… »

Вести дана »