Повезане вести
Вучић: Не постоји рок за постизање споразума између Београда и Приштине
Политика 29.10.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не постоји никакав временски рок за постизање споразума о нормализацији односа Београда и Приштине. „То су бесмислице. Мислим, о тим датумима се говори већ годинама. Педесети… »
О чему он прича: Спремни смо све да испунимо осим признања тзв. Косова, Макрон ми дао папире да потпишем
Правда 29.10.2023
Седим сам, и рачунам у глави, и на крају кажем да ја имам Устав Србије, који волим и поштујем, и да не могу да потпишем, описује председник Србије последња дешавања на преговорима са Приштином у прусуству европских лидера… »
Вучић: Медијске бесмислице о року за договор Београда и Приштине
Радио сто плус 29.10.2023
Он је за телевизију Прва казао да о разним роковима слуша дуже од десет година. Поновио је да је званични Београд спреман да испуни све осим оног што се тиче признања Косова или чланства Косова у УН, те да Албанци измишљају… »
Вучић: Не постоји рок за постизање споразума између Београда и Приштине
Инсајдер 29.10.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је у недељу 29. октобра да не постоји никакав временски рок за постизање споразума о нормализацији односа Београда и Приштине. "То су бесмислице. Мислим, о тим датумима се говори већ… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 15 минутајош 25 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 10 минутајош 24 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 5 минутајош 33 повезане
Србија, Русија и Белорусија најрепресивније државе у Европи
Врање невс пре 54 минутајош 18 повезаних