Povezane vesti
Saša Popović pobesneo u emisiji - ovo se nikad nije desilo! Takmičar odustao 2 sata pred snimanje "Javio da ne može"
Mondo 29.10.2023
Drama u emisiji "Zvezde Granda" zbog koje smo videli Sašu Popovića u razjarenom izdanju! Drama u emisiji "Zvezde Granda" zbog koje smo videli Sašu Popovića u razjarenom izdanju! U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Saša Popović je otkrio da je… »
Ovo se dosad nije desilo! Takmičar odustao od zg 2 sata pred snimanje, Saša Popović pobesneo, nikad ga nismo videli ovakvog
Kurir 29.10.2023
U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Saša Popović je otkrio da je jedan takmičar odustao od snimanja dva sata pred emisiju. Prvi takmičar je odabrao pesme „Da li bi me volela“ i „Lapsus“, dok je Filip pevao numere „Kao moja mati“ i… »
Ovo se dosad nije desilo! Takmičar odustao od snimanja dva sata pred emisiju "Zvezde Granda", Popović otkrio razlog: "Ovo…
Blic 29.10.2023
U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Saša Popović je otkrio da je jedan takmičar odustao od snimanja dva sata pred emisiju. Prvi takmičar je odabrao pesme „Da li bi me volela“ i „Lapsus“, dok je Filip pevao numere „Kao moja mati“ i… »
Vesti dana »
Vremenski haos nas baca na kolena! Rhmz upozorio: Ove tri grupe ljudi da se posebno paze, evo šta će nas sve mučiti
Blic pre 39 minutajoš 17 povezanih
“Prsli smo, ali je onda zaigrao kao da je finale Lige šampiona”: Rade Bogdanović ishvalio najboljeg fudbalera Srbije
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
„Privatni razlozi“ sprečili Jokića da igra, Denver očekivano loš
Sport klub pre 2 satajoš 12 povezanih